FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriză imensă! Viitorul a renunțat la unul dintre oamenii importanți din sezonul trecut

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 08:56

FC Viitorul se află de câteva zile în cantonament în Turcia. Din delegația campioanei nu a făcut parte și Gabi Iancu, fotbalist care a marcat golul decisiv din meciul cu CFR (1-0), care i-a adus titlul formației lui Gică Hagi. 

Revenit în vara trecută la Ovidiu, fotbalistul nu mai este pe placul lui Gică Hagi, care a decis să nu-i prelungească înțelegerea care a expirat în această vară. 

”Am trecut printr-o perioadă mai dificilă când nu am jucat, m-a deranjat acest lucru, dar am fost încrezător. Mi-aș dori ca pe viitor să joc afară”, spunea Iancu la finalul sezonului. 

Sunt șanse mari ca Iancu să revină în Turcia, acolo unde a mai fost împrumutat de FCSB, la Karabukspor. 

6 goluri 
a reușit Iancu în acest sezon pentru Viitorul în 29 de meciuri 

7 trofeea adunat Iancu în palmares, deși are doar 23 de ani (4 titluri, o Cupă a României, o Supercupă și o Cupă a Ligii)

Lotul care efectuează cantonamentul din Turcia: Victor Rîmniceanu, Alexandru Buzbuchi, Cosmin Dur-Bozoancă - portari; Tudor Băluță, Radu Boboc, Kevin Boli, Aurelian Chițu, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Marius Constantin, Andrei Dumitraș, Robert Grecu, Ovidiu Herea, Robert Hodorogea, Paul Iacob, Dani Lopez, Sebastian Mladen, Vlad Morar, Dragoș Nedelcu, Dan Panait, Florin Purece, Sorin Rădoi, Neluț Roșu, Alexandru Stoica, George Țucudean, Ionuț Vînă - jucători de câmp.

Jucători învoiți câteva zile după ce au fost la naționale: Romario Benzar, Bogdan Țîru, Cristian Ganea, Arpad Tordai, Virgil Ghiță, Carlo Casap, Florin Coman și Alexandru Mățan.

AMICALE VIITORUL

Cantonamentul din Turcia:
17 iunie: FC Viitorul - Inter Baku (Azerbaijan, locul 3)
20 iunie: FC Viitorul - FK Zira (Azerbaijan, locul 4)

Cantonamentul din Slovenia:
26 iunie: FC Vitorul - NK Celje (Slovenia, locul 5)
29 iunie*: FC Viitorul - Dinamo Tbilisi (Georgia, locul 1)
2 iulie: FC Viitorul - FK Krasnodar (Rusia, locul 4)
5 iulie: FC Viitorul - CSKA Moscova (Rusia, locul 2)
*Adversarul din 29 iunie se poate modifica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează