FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Surpriză în Liga 1! Își schimbă numele și sigla! Cine ar putea fi în spatele deciziei

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 16:09

Ionel Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a recunoscut în urmă cu două zile că Mirel Rădoi ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Juventus, iar în spatele afacerii ar fi implicat și Cosmin Olăroiu.

Surse GSP susțin că la prima rundă de negocieri dintre cei doi a luat parte și Daniel Oprița, care pe atunci era antrenor al lui Juventus. De atunci s-au mai purtat câteva discuții, iar ieri discuțiile ar fi fost aproape finalizate, 80% fiind rezolvate. 

Pe site-ul oficial al clubului celor de la Juventus a apărut informația că echipa din Colentina își va schimba sigla și denumirea clubului. Deocamdată nu se știu mai multe detalii, dar sunt șanse mari ca decizia să fie luată de Mirel Rădoi

"Asociația Sport Club Juventus București vă informează că începând cu sezonul competițional 2018-2019 își va modifica sigla și denumirea actuală a clubului", se arată pe site-ul oficial al clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
yadulek
yadulek  •  31 August 2017, 21:25

fuziune cu csa steaua sa moara becali

106452019897999
Eduard Girnita  •  31 August 2017, 20:35

FC Penaltymoca, asta sa le aducem aminte de cum au promovat!

ionnis
ionnis  •  31 August 2017, 19:36

ii zice fc mirel :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează