FOTBAL  »  Superliga  »  LATO URMĂRIT DE DINAMO ZAGREB

"Surpriza" lui Costel Gâlcă pentru reprezentanţii lui Dinamo Zagreb, club care vrea să-l transfere pe Iasmin Latovlevici ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 21:31

Steaua a confirmat săptămîna aceasta interesul celor de la Dinamo Zagreb pentru Iasmin Latovlevici, preşedintele Argăseală explicînd că a discutat cu reprezentanţii croaţilor şi a fost anunţat că vor veni la Bucureşti.
Aceştia îi comunicaseră că vor fi prezenţi la meciul cu Pandurii, din Ghencea, pentru a-l vedea la lucru pe "Lato" şi a vorbi cu oficialii Stelei despre un eventual transfer.

Costel Gâlcă a avut alte planuri cu fundaşul stelist, preferînd să-l menajeze pe acesta alături de alţi titulari, pentru partida cu Ludogoreţ de marţi, din play-off-ul Ligii Campionilor. Astfel, Latovlevici n-a fost nici măcar rezervă. Mai multe despre meci AICI.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 August 2014, 12:51

ce de cosuri cu mure si-au luat croatii :)

sibelius
sibelius  •  16 August 2014, 09:47
Postat de simptomulzero pe 15 August 2014, 22:53

mai bine sa nu plece...tosca sau parvulescu par certati cu fotbalul

Cei doi sunt doar certati. Lato a terminat divortul si acum face partajul.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  16 August 2014, 09:28

domle, io zic sa ajunga la Zagreb inainte de meciul cu petrolul. si sa joace, ca sa avem o sansa in plus. :)) pe partea lui albin si alcenat. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează