FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriza lui MM! Marea promisiune pe care i-a făcut-o Gigi Becali: are Șumudică ușa închisă la FCSB?

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 09:56

Mihai Stoica a vorbit despre relația dintre el și Gigi Becali, ce probleme au el și antrenorul din cauza patronului care nu ratează ocazia de a spune chiar și primul 11 la TV.

Totuși, directorul sportiv al roș-albaștrilor a ținut să sublinieze faptul că Becali i-a promis că nu-l va pune să lucreze cu un antrenor pe care nu-l doreșe. Practic, șansele ca Marius Șumudică să vină la FCSB sunt aproape de zero.

"El iese și spune tot. Noi înnebunim și nu avem ce să facem. Stăm și ne gândim cum să facem echipa și el o dă la televizor. Ne cădeau umerii. Cu Dinamo, a dat echipa. Nu aveam ce să facem.

Mi-a făcut o singură promisiune. Niciodată nu mă va obliga să lucrez cu un antrenor cu care nu vreau să lucrez. Mi-a promis asta și nu va face asta niciodată.", a declarat MM Stoica la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  07 Aprilie 2018, 13:11

Eu as inchide usa in fata tuturor puscariasilor din sport !!!!

craiovenis
craiovenis  •  07 Aprilie 2018, 11:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog26
baddog26  •  07 Aprilie 2018, 11:28

Face asta pentru ca e un ciobanas fara materie cenusie.Crede ca are o echipa atat de puternica incat chiar si daca le spune adversarilor cum joaca va castiga!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează