FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Surpriza" pregătită de Reghecampf pentru steliști » Anunțul făcut în vestiar după meciul de la Ovidiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 15:32

Jucătorii Stelei vor avea o singură zi liberă după victoria de la Ovidiu de ieri, în ciuda faptului că săptămâna viitoare va fi pauza competițională prilejuită de partidele amicale al României cu Lituania și Spania.

Deși giurgiuvenii au primit 3 zile libere, Reghecampf n-a fost așa generos, așa că luni dimineață Steaua se va antrena la Domnești, iar apoi vor pleca la Brașov.

DigiSport anunță că steliștii vor sta acolo până vineri seară și vor avea două ședințe de pregătire pe zi.

În cantonament va merge și Ciprian Marica. Atacantul are mari șanse să fie titular pe 30 martie, cu Pandurii.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
steauaucl
steauaucl  •  21 Martie 2016, 09:13

O ECHIPA CARE ARE PRETENTII ADEVARATE SI REALE LA TITLU ASTA TREBUIE SA FACA DACA TOT SUNT ATATEA ZILE DE PAUZA...*** isi schimba antrenorul...poate sa isi schimbe si cainii de pe emblema ca mai sus de locul 5 anul asta nu termina...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  21 Martie 2016, 09:10

zici dinamo si trage apa... 8 egaluri in 10 partide... asta este imaginea echipei care incearca sa fenteze fotbalul la nesfarsit !!!! acum cand a vazut Rednic ca sa stricat smecheria isi da demisia......de acum incep infragerile...cand a vazut ca struguri sunt prea sus pentru dinamo Rednic spune ca niciodata nu a sperat la titlu....hai maaaa SERIOS???? dar la ce a sperat ??? la locul 6 ????? baaaaaaaaa voi nici cu arbitri nu puteti castiga...in partida cu Pandurii ati fost impinsi 95 de minute de la spate de arbitru...Pandurii a avut 11m clar !!! arbitrul a anuntat initial 4 minute prelungire si a prelungit 5 minute jumate doar doar dinamo sa inscrie.....hooooooo HOTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

steauaucl
steauaucl  •  21 Martie 2016, 09:05
Postat de zidane92 pe 20 Martie 2016, 19:11

Indobitocitii lui gigi si a presei aservite cine a tras in oameni la revolutie si cine a permis mineriadele idiotule asta ca sa iti raspund cu ACEEASI MONEDA DESI E GRAV CA LA 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE INCA MAI EXISTA *** CA TINE CARE CRED CA DINAMO E SECURITATEA SI FCSB MINISTERUL APARARII!

comunistule...*** !!!! ia mai pune mana pe o carte si documnteazate cum securitatea inainte de partidele ,,grele ,, inainte de 90 arestau pe membrii familiilor adverse doar ca jucatorii sa o lase mai moale cu dinamo...unii erau batuti pana erau bagati in spital... ok sustine echipa asta a voastra cu 8 fundasi care joaca la mica ciupeala... anul trecut ati terminat pe 7...anul asta aveti noroc cu play-off ca daca nu iar va batea Botosani si terminati iar pe 7..8 ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează