FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Ce face Steaua cu biletele pentru Derby de România care în mod normal mergeau la galerie

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 15:04

Ultrașii Stelei au anunțat că vor boicota și meciul contra rivalilor, însă oficialii campioanei României speră totuși să aibă parte de susținerea fanilor și în acest meci. 

În acest scop "Fotbal Club Steaua București a anunțat că a pus în vînzare biletele rezervate suporterilor noștri pentru derby-ul cu Dinamo, de duminica viitoare, de pe Național Arena.

Toti iubitorii Stelei care doresc să însoțească echipa în această deplasare își pot procura biletele de la Național Arena, unde se vînd, în paralel, și tichetele pentru meciul cu ASA Tîrgu Mureş, de miercurea viitoare. Prețul unui bilet la derby este de 15 lei",  anunţă site-ul oficial al Stelei.

De obicei, la derby-urile cu Dinamo, oficialii Stelei dădeau mare parte dintre bilete galeriei, însă acest lucru nu se va mai întîmpla la partida de duminică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
inexistentus
inexistentus  •  28 Aprilie 2015, 13:35

Sunt curios daca peste vreo 2 ani vor fi doua echipe Steaua (FC si CSA) la care meciuri se vor duce cei care acum din protest nu vin la meci !? CSA bineinteles sa fie in Liga 4.

danut1971
danut1971  •  28 Aprilie 2015, 09:45

fortza Dinamo ! invingeti *** echipa fantoma fara suporteri si nume! fortza Dinamo fortza ASA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  28 Aprilie 2015, 08:49
Postat de maryan_ro83 pe 27 Aprilie 2015, 20:11

NOI suntem STEAUA BUCURESTI si vom merge sa vedem o noua umilinta a dinamovistilor. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi pe tabela 3-0 pentru STEAUA? Galeriile astea in loc sa se preocupe de coregrafie, de sustinere a echipei in orice conditii, ei sustin Armata. Armata Romana care in loc sa isi vada de soldateii ei care fac in Pampers o intereseaza sigla, marca unei echipe de fotbal. Fortza STEAUA! Noi suntem STEAUA! Si suntem campionii Romaniei! Dinamo.... cine e Dinamo?

Vezi că n-ai muls vaca, n-ai dat apă la porc, n-ai hrănit orătăniile, calul behăie (!) de foame, saivanul e plin de căcăreze ... şi tu vii cu filozofii din astea de 2 bani? Marş la muncă, leneşule!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează