FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Surpriza zilei pe piața transferurilor! Steaua a ratat cel mai important jucător al verii: "E un capitol închis"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 14:13

Deși aseară era ca şi rezolvat, transferul lui Filipe Teixeira (34 de ani) a picat azi, lucru recunoscut de Valeriu Argăseală. În schimb, transferul lui Jugurtha Hamroun (26 de ani) este perfectat.

"Teixeira e un capitol închis pentru Steaua. Hamroun va efectua mâine dimineaţă vizita medicală şi mîine după-amiază va semna cu Steaua", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Din cîte se pare Steaua nu i-a putut satisface toate pretențiile financiare mijlocașului, așa că negocierile au fost sistate. E greu de crezut că se vor mai schimba lucrurile.

Cel mai probabil acesta va semna pînă la urmă cu Astra Giurgiu, unde este dorit de Marius Șumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
kellogg
kellogg  •  08 Iulie 2015, 09:49

pai nu zicea Sumi ca el nu e interesat de jucatori care joaca la 2 capete? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  07 Iulie 2015, 18:58

Cât de penibil poate fi becalul și argăselul , cu fecesebeul lor ... Îl vor trimite pe încetul la minte Duckacadam să explice pe sticlă , că ei oricum n-aveau nevoie de nimeni ... Era doar așaaa ... de amorul artei ... PENIBIL ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Iulie 2015, 18:15

conducere de tot *** ... bigi gecali ... *** ba ... chitrosule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează