FOTBAL  »  Superliga  »  DREAM TEAM

Surprize în echipa ideală a Ligii 1 » Cum arată cel mai bun "11" al turului

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 13:29

Gazeta Sporturilor publică astăzi în ediţia tipărită o analiză amănunţită a echipei ideale a Ligii 1 după disputarea primei jumătăţi a sezonului. Dacă nu ai ajuns la chioşcuri, poţi răsfoi ziarul şi pe platforma Gazeta Digitală.
Cum era de aşteptat, steliştii domină dream team-ul din prima parte a campionatului. Opt dintre elevii lui Costel Gâlcă fac parte din primul ”11” ideal, însă marea surpriză este absenţa lui Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei, care a încasat numai 8 goluri în primele 17 runde. Totuşi, cifrele InStat îl dau pe Pecanha numărul 1.

Criticat de fani sau de presă, Cristi Tănase rămîne în continuare favoritul tuturor antrenorilor care s-au perindat pe banca Stelei în ultimii ani, dar şi cel mai bun mijlocaş stînga din campionat. Chiar dacă a marcat numai două goluri şi a dat un singur assist, ”Dodel” stă foarte bine la acţiuni reuşite, pase precise şi recuperări, cifre care îl propulsează din nou în ”11”-le de vis al Ligii 1.

Echipa ideală a turului, conform cifrelor InStat: Peterson Pecanha ( Petrolul) - Paul Papp ( Steaua), Lukasz Szukala (Steaua), Fernando Varela (Steaua), Iasmin Latovlevici (Steaua) - Andrei Prepeliţă (Steaua), Lucian Sînmărtean (Steaua) - Njogo Priso (Petrolul), Constantin Budescu ( Astra), Cristi Tănase (Steaua) - Claudiu Keşeru (Steaua)

Întreaga analiză poate fi citită numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (51)
dora
dora  •  07 Ianuarie 2015, 00:01
Postat de neamarian pe 06 Ianuarie 2015, 16:37

Banuiesc ca aici nu comenteaza cei care au cablu de la rds, pentru ca nu au avut unde sa vada meciurile si poate induc audienta in eroare :))))

Ne uitam pe net, pe banii vostrii...

republicaploiesti
republicaploiesti  •  06 Ianuarie 2015, 22:51

Daca stai cu un picior pe un bloc de gheata si cu celalalt pe o plita incinsa,statistic te simti bine;cam asa si cu ''Instat''-ul acesta;in multe cazuri e o prostie;probabil s-ar aplica mai bine la fotbalul cu nasturi.Cum sa fie Priso cel mai bun?In cazul acesta speram ca nea Mitica sa-l propuna la Steaua. De tot rasul!

alskar
alskar  •  06 Ianuarie 2015, 19:49
Postat de unico_biancorossi pe 06 Ianuarie 2015, 17:38

.)ok, ok. msc pentru Info.)

te credeam mai obiectiv. E un clasament "oferit" de cifrele InStat. Mai curat de atat nu poate fi.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează