FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA FANTASTICĂ

Surprize URIAŞE în etapa secundă a Echipei Fantastice! Primii 3 clasaţi, despărţiţi de un SINGUR punct

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 12:05

Înfrângerea dinamoviştilor în faţa celor de la Botoşani şi egalul Craiovei împotriva Chiajnei au dinamitat etapa secundă din Echipa Fantastică. 

echipa ideală

"Echipa Ideală" este dominată de jucătorii Botoşaniului. Nu mai puţin de 5 locuri, printre care şi cel mai bun jucător al etapei, Golofca. Punctajul total: 112 puncte.

20371204 1473349446056662 1578409200 n

Echipa favoriţilor

Singurul jucător care a confirmat din "Echipa Favoriţilor" a fost Alexandru Băluţă, marcatorul golului Craiovei în remiza cu Chiajna. Punctajul total: 70 puncte.

Câştigători

A fost o etapă mai echilibrată ca niciodată. Fieraru Marian a reuşit să câştige marele premiu, în valoare de 600 de lei, acumulând 93 de puncte. Podiumul a fost completat de Ienasoiu Gruita şi Singeorzan Grigore, ambii cu 92 de puncte. Aceştia vor intra în posesia unor câştiguri în valoare de 400, respectiv 200 de lei. 

Intră și fă-ți schimbările pentru etapa a treia!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează