FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Suspendare drastică pentru jucătorul care i-a rupt piciorul lui Dan Roman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 10:13

Fundaşul echipei FC Botoşani, Ciprian Dinu, a fost suspendat şase etape de către Comisia de Disciplină a LPF, pentru faultul asupra lui Dan Roman, de la Gaz Metan Mediaş, la meciul disputat în 19 decembrie 2013, în etapa a 19-a a Ligii 1.

De asemenea, Dinu a primit o penalitate sportivă de 6.000 de lei.

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte la meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-2, din 19 decembrie 2013, fiind faultat de jucătorul gazdelor, Ciprian Dinu.

FOTO Imagini şocante! Accidentare groaznică în Botoşani - Gaz Metan

Dan Roman a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă. Jucătorul a fost operat şi va fi indisponibil mai multe luni.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
catalin_cj
catalin_cj  •  16 Ianuarie 2014, 08:41
Postat de bogdansteaua93 pe 15 Ianuarie 2014, 11:07

e corecta decizia..totusi sa nu uitam ca nu a fost intentionat faultul,accidentarea se datoreaza si terenului inghetat

in general faulturile sunt intentionate. afirmatia ta cum ca faultul nu a fost intentionat e tampita. a fost fault si punct. daca intra regulamentar nu se intampla aceasta tragedie. iar din moment ce a fost fault inseamna ca cel care il comite e raspunzator de actiunea lui. suspendarea trebuia sa fie maxima si fara drept de recurs. totusi ai rupt piciorul unui jucator printr-o actiune care nu a fost sportiva

gica10
gica10  •  15 Ianuarie 2014, 17:40

Fotbalul romanesc are imaginea compromisa datorita celor care-l conduc si celor care impart dreptatea(ascunsi in comisiile de disciplina) Sa afirmi ca a fost pedepsit drastic inseamna sa atentezi la bunul simt al cititorilor.........cel care i-a rupt piciorul lui Bacila a primit in prima instanta vreo 16 etape si la recurs 9!Cadu a luat 9 etape si la recurs 6 etape pentru o accidentare de 5 zile......in timp ce in acest caz accidentarea-l va tine pe nefericit departe de gazon poate 1 an! Iar faza cu intentia sau lipsa ei doar bunul Dzeu ne poate lamuri......asa ca pana vei semna articolul ai bunul simt si nu te pronunta asupra pedepsei!

dora
dora  •  15 Ianuarie 2014, 15:08

Numai 6...merita tot returul sa stea pe bara, ptr ca la apel cele 6 etape se vor reduce, cu siguranta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează