FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Suspiciuni legate de meciul Stelei cu FC Voluntari: "Este o înfrângere dubioasă! Tamaș dacă nu era băut, înseamnă că era adormit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 12:00

Steaua a pierdut surpinzător, 1-3 în fața celor de la FC Voluntari, la capătul unui meci foarte slab al jucătorilor roș-albaștri.

Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a vorbit despre înfrângerea steliștilor, considerându-l pe Gabi Tamaș unul dintre vinovați.

"Înfrângerea Stelei este dubioasă pentru mine. Nu văd cu un un jucător așa mititel, precum Kone, aleargă printre toți steliștii fără să îl oprească nimeni. Tamaș, dacă nu era băut, era adormit. Nu poți să îl lași să treacă pe lângă tine în minutul 90, chiar dacă iei cartonaș roșu.

Dacă ești o echipă mare, nu poți să îl lași pe Kone să facă așa ceva. Dacă Steaua mai evoluează ca în meciul cu FC Voluntari nu are nicio șansă", a spus Valeriu Iftime la DigiSport.

2a fost nota primită de Tamaș în meciul cu FC Voluntari, cea mai mică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
e_lae
e_lae  •  26 Februarie 2016, 18:33

Dubios a fost Mitica atunci cand toti isi puneau problema de cate ori va sta capra Voluntariul. Acesta a spus enigmatic, ca nu crede ca va fi o victorie a Stelei. In avantul suspiciunii de meci cu deznodamant previzibil, mai nimeni nu l-a bagat in seama, cu exceptia unor pariori... Pariori care au umplut buzunarele lui Reghe, Ganea Mitica si Gigi, ca au avut de unde! A socoti FC Voluntari revelatia etapei, inseamna sa nu ai habar de ce se intampla in lumea fotbalistica. Meciul a fost aranjat, asa cum sunt cel putin 50% din tot campionatul autohton. Sunt aranjamente pe fata, nici nu se mai obosesc sa se ascunda dupa arbitrii! Au fost 2 penalty-uri clare, neacordate de arbitru - a facut cineva prea mult tam tam? Nu, ba chiar jucatorii erau fericiti dupa meci ca a iesit ca la carte! Golurile au venit in ordinea fireasca, intai Voluntariul - ca sa produca consternare si o prima reorientare a pariorilor (nu cei autohtoni, fireste) apoi logic, golul Stelei (cu revenirea pe pozitiile anterioare) presiunea Stelei si ”siguranta” ca va fi daca nu o victorie normala cel putin un egal, apoi golul Voluntariului. Acasta a venit putin cam tarziu, desi cu putin timp inainte a mai fost o situatie identica de contra-atac irezistibil, insa se pare ca Popa, nu a inteles parcursul l-a prins din urma si a scos mingea din piciorul lui Kone). Toti se gandeau la o Steaua dezlantuita in disperare de cauza pt cel putin un egal. A fost insa 3-1... pt Voluntari si nimic de comentat! Cota de cota...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Februarie 2016, 14:03

asta ar fi o scuza buna. dar, io nu cred ca fcs domnesti se preteaza...nuuu ! diferenta de valoare.:)

khal_37
khal_37  •  26 Februarie 2016, 14:00

Va referiti la Mamele si Tincu care au trantit meciul cu dinamo??? E clar ca a fost blat, s-a vazut din avion, inclusiv dinamovistul tudor a sesizat asta si ca cei doi vor sa-i fure painea!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close