FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20 AUGUST, 18:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Susținere neașteptată pentru Hagi: "Viitorul joacă cel mai bun fotbal din România, performanțele vorbesc de la sine"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 17:30

În ciuda startului de sezon extrem de slab și a criticilor apărute de la diverși oameni de fotbal, campioana Viitorul a fost lăudată de Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, viitoarea adversară a dobrogenilor din Liga 1. 

"Ne aşteaptă un meci dificil cu Viitorul, campioana României. E adevărat că au pierdut câţiva jucători şi că nu trec printr-o perioadă bună, dar eu cred că Viitorul este echipa care propune un fotbal de calitate, poate cel mai bun din România.

În fiecare meci îşi creează multe ocazii, chiar dacă nu le-au concretizat. Hagi este un antrenor foarte bun, iar performanţele vorbesc de la sine. Şi ca jucător era o plăcere să-l vezi evoluând. Pot spune că el întruchipa fotbalul însuşi", a declarat italianul, conform TV Dolce Sport.  

După șase etape, campioana en-titre a Ligii 1 se află pe locul 11, cu doar cinci puncte acumulate. Oltenii sunt pe trei, cu 12 puncte. 

Viitorul - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 18:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 August 2017, 11:15

S-a vazut ieri...

esperales
esperales  •  17 August 2017, 23:59
Postat de esperales pe 17 August 2017, 23:57

Viitorul se va bate in play-off!

scuzati graba...play-out!

esperales
esperales  •  17 August 2017, 23:57

Viitorul se va bate in play-off!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează