FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Susținere necondiționată pentru Leo Grozavu! Antrenorul e așteptat din nou pe banca lui FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 13:47

Leo Grozavu este în cotinuare susținut de conducerea celor de la FC Botoșani. Valeriu Iftime speră ca antrenorul să revină pe banca moldovenilor începând cu etapa următoare. 

"E interesant campionatul ăsta, urmăresc foarte atent ce se întâmplă în play-off. La noi lucrurile merg prost, bineînţeles. Am început prost cu incidentul cu Leo, am pierdut şi cu Timişoara, acum îmi ling rănile.

Am stabilit o întâlnire cu Leo şi cu ceilalţi din club pentru o discuţie în legătură cu ce trebuie să facem să ne normalizăm. E greu să pui pe oricine în locul lui Grozavu, el are personalitate şi îşi amprentează foarte bine locul. Sper să îl conving să rămână, nu am nevoie de un antrenor nou acum.

Eu trebuie să merg mai departe cu echipa asta cu care am început acum ceva vreme. Îmi convin situaţiile când sunt căzut la pământ, am ştiut mereu să motivez oamenii cu care lucrez. Nu am o variantă de rezervă pentru că am promis că nu o caut.

Dacă Leo va spune că lucrurile au ajuns într-o fundătură, atunci va trebui să caut. Noi am vorbit între noi despre o soluţie, dar nu ne-am angajat într-o discuţie cu un alt antrenor", a declarat Valeriu Iftime la SportTotalFM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Martie 2017, 19:21

IEFTIMIE ARE DREPTATE DAR FRF LIGA AR TREBUII SAI DEA O AMENDA MARE CARE SO PLATEASCA IEFTIMIE SASI ARATE DRAGOSTEA NECONDITIONAT FRF MAI VRETI ANTRENORI SCOLARIZATI ????? PE MIREL LATI TOCAT

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Martie 2017, 17:22

si daca murea Leo ce faceai nepoate desfintai echipa?

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Martie 2017, 17:21

un alt patron idiot

Vezi toate comentariile (4)
Comentează