FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Ţălnar îşi pune jucătorii la zid după înfrîngerea cu Steaua: "Putea fi mai rău!"

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 00:39

Cornel Ţălnar crede că Steaua putea înscrie mai mult şi îşi pune jucătorii la zid, principalul vinovat fiind Boubacar.

- Domnule Ţălnar, a meritat Steaua victoria?
- Să fim realişti, victoria e pe deplin meritată. În prima repriză puteau să înscrie de mai multe ori şi să se desprindă. În partea a doua am început să mai jucăm şi noi, dar ne-au prins şi au făcut 2-0...

- Cine e vinovat?
- Nu vreau să vorbesc despre jucători. Lotul este subţire şi n-am de unde să iau alţi jucători. Boubacar a greşit la golul doi, n-a jucat nimic. Dandea e fundaş central, a trebuit să îl joc la acoperire. Strătilă n-a mai jucat de 15 meciuri. Curtean nu a jucat cum îmi imaginam eu... Ştiţi care-i treaba? Noi de-abia încropim o echipă.

- Unde a fost superioară Steaua?
- Ne-au măcinat la mijloc: Pintilii, Bourceanu, Popică, toţi au jucat excelent.

- Vreo parte bună?
- Păi, doar suporterii. Sînt cel mai fericit că am adus 50.000 de oameni. Felicit galeria, ne încuraja şi cînd eram conduşi! Îi iubesc şi îi respect pe băieţii ăştia.

- Ce e de făcut mai departe?
- Am înaintat o listă de 18 jucători către conducere. Sigur, nu îi vom putea aduce pe toţi, dar dacă vom transfera vreo 5-6, alături de cei pe care îi avem deja, ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din sezonul viitor. Asta ne trebuie, eu sînt cîine nebun, nu pot să accept să pierd cu Steaua!

"Trebuie o reconstrucţie totală! Dacă proiectul domnului Negoiţă va fi pus în practică, în maximum doi ani ajungem la nivelul Stelei" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Cei de la Steaua merită felicitaţi. După 7 ani de aşteptare şi aproape 30 de milioane de euro băgate în transferuri au ajuns la un nivel impresionant. Sper să putem face şi noi ceva pentru a ne lupta de la egal la egal cu ei!" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Asta e diferenţa la ora actuală, au meritat victoria. Felicitări lui Reghecampf pentru că a reuşit să-i pună în valoare la maximum pe jucătorii Stelei! Noi trebuie să muncim mult, să ne luăm revanşa sezonul viitor" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
gabrielca
gabrielca  •  11 Mai 2013, 23:13

Oricum,Talnar ramane intiparit ca cel mai slab antrenor al lui Dinamo dupa Revolutie,catelusul adus de nasul Dinu (care a facut atat rau lui Dinamo prin pupincurismul sau in fata lui Badea si a fratilor Becali)) prin relatiile sale iar Dinamo -o echipa de rasul curcilor.

gabrielca
gabrielca  •  11 Mai 2013, 21:55
Postat de coclender pe 11 Mai 2013, 16:02

Da.. intr-adevar putea fi mai rau, alte fracturi , luxatii, etc..asta e politica lui Dinamo, un fotbal bazat pe forta , pragmatic, intrari la rupere ( Cornel Dinu stie foarte bine doar a fost si el fundas si lumea intreaga stie cam ce intrari avea la adversar)

Numai Camataru stie cate fracturi i-a provocat macelarul de Dinu dupa ce trecea in mare viteza pe langa el si culmea de cele mai multe ori arbitrii,aserviti Securitatii al carui membru de frunte era Dinu ,ii dadeau in final cartonas galben lui Camataru pentru proteste.

comandhor
comandhor  •  11 Mai 2013, 18:31
Postat de bogdanc77 pe 11 Mai 2013, 15:10

In afara de Alexe, Matei si Nica, Filip, Rotariu, Stanescu.....pe restul .i-as da afara !!! In acest moment un 2 lucruri sunt bune la DINAMO. SUPORTERII si Conducerea......restul pardaf. Vreau sa felicit pe toti DINAMOVISTII care au fost aseara si au contribuit la o atmosfera asa frumoasa. Din cei 45.000 prezenti.....minim 38.000 au fost DINAMOVISTI. Capul sus si mergem inainte.

Capul sus si pantalonii jos!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close