FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, DE LA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţălnar, plin de probleme înaintea derby-ului cu Steaua: "Va fi foarte greu!" Cum îşi caracterizează adversarii

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 09 mai 2013 11:55

Cornel Ţălnar nu e prea optimist înaintea derby-ului cu Steaua, de mîine seară, ora 21:00, în direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

"La lotul pe care îl avem va fi foarte greu să obţinem un rezultat foarte favorabil. Dar eu cred în băieţii mei. E de departe cel mai important joc din campionat pentru Dinamo. Din păcate, nu putem alinia cel mai bun 11. Lotul este destul de subţire, dar cred că cei care vor intra vor putea obţine un rezultat favorabil. După accidentarea lui Cătălin Munteanu am tot făcut schimbări. Îmi pare foarte rău că l-am pierdut pe Matei, era într-o formă foarte bună", a spus Ţălnar într-o conferinţă de presă.

Despre Steaua: "Are un lot competitiv. Roş-albaştrii au jucat ultimul meci cu echipa a doua, pregătesc derby-ul serios. Eu nici n-aş avea pe cine să bag dacă voiam să menajez pe cineva. Într-un derby nu contează numai valoarea în sine. Cine se bate mai bine, are cîştig de cauză".

"Boubacar n-a făcut nimic timp de 10 zile. Vom vedea azi dacă poate juca. Nu s-a vorbit de nici o primă.

Nu e un capăt de ţară dacă nu prindem un loc de cupă europeană. Cînd am venit eu toţi se aşteptau la locurile 7-8", a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
presa_e_de_cacat
presa_e_de_cacat  •  09 Mai 2013, 23:52

Acesta este fanul stelist obişnuit. Superficial şi slab cunoscător al fenomenului. Fanul stelist este incapabil să vadă mai departe de rezultat şi de pozitia din clasament. Fanul stelist îşi uită echipa atunci când ea merge slab, dar este cel mai ţanţoş dintre toţi când rezultatele sunt bune. Ăsta-i fanul stelist. Mult, prost şi fudul.

bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  09 Mai 2013, 22:27

joaca cu tinerii...stanescu,,rotariu,,nica...lasa-ne cu dandea,, nu aveti nimic de pierdut...si cu o victorie,, si cu o infrangere tot afara din europa puteti fi...jucati cu mare curaj...BAFTAAAAAAAAAAAAAA..

steaualibera
steaualibera  •  09 Mai 2013, 19:30
Postat de daniaania pe 09 Mai 2013, 16:56

sincer, care derby..?amandoua echipele nu prea au mai castigat trofee..asa ca este vb. de publicitate si orgolii bucurestene, ma rog..chestii de oras!!

Hai treci la somn ! va bateti la retrogradare de la anul,dar mai intai sa scapati anul asta !voi nu existati inca in fotbalul mare !

Vezi toate comentariile (110)
Comentează