FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Talpan e dinamovist :) Planul prin care Dinamo ar rămâne singura supraviețuitoare a Ligii 1

În urmă cu 15 ani, Dică și Grigorie erau protagoniști în Derby de România și nu aveau probleme de identitate a cluburilor pe care le reprezentau FOTO Gazeta Sporturilor
În urmă cu 15 ani, Dică și Grigorie erau protagoniști în Derby de România și nu aveau probleme de identitate a cluburilor pe care le reprezentau FOTO Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 00:00

Florin Talpan cere recunoașterea dreptului CSA asupra palmaresului Stelei București.

Succesul Armatei în acest nou litigiu i-ar transforma pe ”câini” în singurii supraviețuitori ai Ligii 1 din 2002-2003, sezonul în care s-a rupt tradiția roș-albaștrilor.

Becali a insistat și după ce a pierdut dreptul asupra numelui Steaua că echipa lui e continuatoarea tradiției roș-albaștrilor, chiar și sub denumirea FCSB. Faptul că formația a existat încontinuu după ce s-a desprins de armată constituie argumentul patronului. "Palmaresul înseamnă continuitate, iar noi am asigurat continuitatea" e ideea pe care se bazează Becali.

Talpan speră că Tribunalul București va rupe istoria Stelei până la 2003. An din care ar porni existența FCSB, clubul născut direct sub conducerea lui Gigi. Juristul CSA ar rupe și penultima bucată din tradiția modernă a campionatului românesc. Față de sezonul 2002-2003, ultimul pe care roș-albaștrii l-au pornit fără să se afle sub patronajul lui Gigi, în Liga 1 ar mai rămâne o singură formație: Dinamo.

Detalii despre schimbările care ar putea avea loc, ce s-a întâmplat cu fiecare club și de ce se pierde interesul pentru fotbal în România, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
255601551624794
Mircea Raicu  •  06 Ianuarie 2018, 16:38

Se știe că Talpan e dinamovist de mic , să-i facă în ciudă lui taiacă'su care era stelist adevărat .

florar
florar  •  06 Ianuarie 2018, 16:11
Postat de Livi Andrei pe 06 Ianuarie 2018, 13:02

Nea caisa florar, mai bine vinde flori si lasa dezinformarile! Gigi nu da in judecata pentru ca in momentul in care a preluat Steaua, infractorul a divizat clubul in doua societati, iar datoriile au ramas pe fosta Asociatie. Asta spune fostul sef anaf Sebastian Bodu.

Despre divizarea in cauza iarasi faci afirmatii eronate...Becali nu a figurat in conducerea AFC deci nu are nici o treaba cu datoriile ramase pe societate...Repet AFC singurica s-a obligat ca de bani luati pe acte legale de la Becali sa-i dea actiuni la o noua societate...Deci si noua societate a fost constituita din obligatia AFC...Dumneata esti printre persoanele care acuzi pe cineva ca a cumparat un fals dar vanzatorului-cel care a facut falsul- nu-i imputi nimic...Esti justitiar ca in Romania...

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Ianuarie 2018, 16:09
Postat de davidblack pe 06 Ianuarie 2018, 11:15

Fcsb nu a fost niciodata steaua ....becali cand a preluat jucatorii stelei ..i-a mutat pe o alta firma ....iar echipa de fotbal steaua bucuresti a fost bagata in faliment .( din cauza datoriei catre stat ) ...PUTETI SA VA INTERESATI ACEST LUCRU .....faliment=deces .......steaua bucuresti este decedata ......odata ce intri in faliment ...adio palmares

Vezi ca se supara Badea si va desfiinteaza ca el are palmaresul, sigla, tot. Poate sa ia si jucatorii in contul datoriei neachitate de neghinita. Dar va lasa intai sa "intrati" in play out ca sa va faceti (inca o data, pt a mia oara) de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează