FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Talpan își continuă războiul cu Becali și anunță: "CSA Steaua ar trebui să înceapă din Liga 1! Echipa lui Becali nu e afiliată la FRF"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 19:41

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a susținut un discurs la aniversarea de 70 de ani a clubului în care a atins și subiectul echipei înființate de Armată.

"Secţia de fotbal va funcţiona atunci când lucrurile vor merge foarte bine. Eu mi-am spus punctul de vedere, îmi doresc ca această echipă, CSA Steaua, să înceapă din Liga I, pentru că George Becali a luat fraudulos această echipă. Eu de aici văd că trebuie să plecăm. Să nu uităm că această echipă, FCSB, nu este afiliată la FRF, nu a fost afiliată niciodată.

Nu ştiu cum şi-a desfăşurat meciurile în campionat. Eu am formulat o notificare către FRF, rămasă fără rezultat. FRF trebuie să răspundă pentru ca toţi suporterii să ştie adevărul.

Echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să evolueze în Liga I. FRF trebuie să dispună măsurile legale care se impun. Nici LPF nu a răspuns", a spus Talpan la gala aniversară, citat de TV Dolce Sport.

Adrian Bumbescu, fostul mare jucător al Stelei și colaborator al lui Marius Lăcătuș în cadrul proiectului celor de la CSA, a anunțat că CSA ar fi primit deja acceptul pentru a trece peste Liga a 5-a după ce și-a depus dosarul la AMFB și a demonstrat că îndeplinește criteriile cerute pentru a face acest pas (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Iunie 2017, 11:47
Postat de Matei Dumitrascu pe 07 Iunie 2017, 08:46

Talpan asta e un mare ***

mai mare ca gigel,nu e,stai liniștit :)))

valentinn10
valentinn10  •  07 Iunie 2017, 11:22

talpan va muri cu gradul pe care-l are acum , luat pentru ca tinea cu STEAUA , ADEVARATA STEAUA , mergea pe stadion alaturi de GIGI , sarea la goluri alaturi de GIGI , ce vrei talpane , ce sa-ti dea GIGI ?

stelbz
stelbz  •  07 Iunie 2017, 10:12

Talpan continua cu declaratii ***. FCSteauaB este ACEEASI echipa : STEAUA BUCURESTI ! Si milioane de copii inca de la 7 ani, sau tineri, varstnici etc, sunt suporteri stelisti din toata Romania si gandesc la fel. Circa 80% sunt suporteri STEAUA... Numai cateva sute din Bucuresti sustin CSA(fii si rude ale ofiterilor si subofiterilor) si gandesc asa cum vrea Talpan. Doar ei vor sustine CSA din Liga a V a...... Cat despre perspectiva ajungerii CSA Steaua prin fazele superioare ale Ligii, sansele sunt mari numai daca celelalte echipe vor fi formate doar din JALOANE...... Ei vor da in Liga 3 de FCSteaua II si nu vor trece niciodata in Liga 2..... Va fi un mare FASSSSSSS ......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează