FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Talpan, jignit în direct la TV: "Dacă pui mintea lui Talpan unui câine, turbează câinele"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 14:28

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul cu CSA Steaua, pentru marca Steaua și despre termenul de pe 7 martie, în procesul în care Armata cere 36 de milioane de euro.

Finanțatorul FCSB l-a jignit pe Florin Talpan, juristul CSA, cel care s-a implicat foarte mult în procesele cu echipa din Liga 1. "Dacă pui mintea lui Talpan unui câine, turbează câinele."

Gigi Becali a atacat și Armata din cauza procesului pentru despăgubiri.

"Doar ne-am judecat pe prescripție și proceduri. Acum o să dea un termen și o să fie înca 3-4 ani. Când ceri prejudiciu spui ce pagubă ai avut. Cei de la Armată au produs într-un an 12 euro, în altul au produs 8.000 și în altul 12.000. Asta e ce au spus cei de la Corpul de Control al Primului Ministru. Dacă în trei ani ai câștigat din vânzare de produse 20.012 de euro, cum zici tu că ți-a adus Becali prejudiciu de 37 de milioane de euro?

Armata trebuie să spună câți bani câștigau din fulare, tricouri, șepci, blugi și cămăși. N-a putut să vândă șepci de 37 de milioane de euro. Armata a luat contabilitatea Stelei de pe site-ul Ministerului de Finanțe și a pus doar veniturile, nu și cheltuielile. A pus toate veniturile lui Becali în 13 ani, toată munca lui Becali", a adăugat Becali.

Suma de 36 de milioane de euro reprezintă despăgubiri pentru utilizarea fără drept a numelui Steaua în ultimii 10 ani. Instanța a decis în decembrie 2014 că Becali n-a preluat niciodată brandul Steaua. În 2003, când s-a creat societatea pe acțiuni pe care a ajuns s-o controleze Gigi, SA a căpătat doar lotul, nu și marca tradițională a roș-albaștrilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
lucghencea
lucghencea  •  02 Februarie 2018, 01:24

- Sincere felicitari domnului Jurist Militar de la C.S.A STEAUA Bucuresti pana de curand Locotenent Colonel Florin Talpan pentru recenta inaintare in grad la Colonel plin la Exceptional , de ziua Unirii Principatelor pe 24 Ianuarie 2018 , pentru competenta si lupta remarcabila in justitie pentru recunoasterea drepturilor fundamentale ale Clubului STEAUA Bucuresti si pentru dreptul Stelistilor de a fi mandri si bucurosi de a fi Stelisti Veritabili si suporteri ai Clubului Militar STEAUA Bucuresti ! - Iata o veste Excelenta . Promovare merituoasa intru totul ! Eroul militar al Clubului Nostru STEAUA Bucuresti este in final rasplatit asa cum se cuvine . Protestele suporterilor stelisti inca din finalul lunii ianuarie 2003 si continuate la un nivel din ce in ce mai de amploare in anii urmatori , au in fine si o rasplata morala peste ani si ani ! Multumim Domnului Colonel Florin Talpan ca ne-a redat mandria si bucuria de a fi Stelisti ! LUPTA STEAUA !

stelistul1
stelistul1  •  02 Februarie 2018, 00:28

Platesti ciobane. Platesti sau dai faliment.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  01 Februarie 2018, 23:41
Postat de indolentu pe 01 Februarie 2018, 16:35

ba chiar ca iesti surmenat ia ti un belet compensat pa la amara techirghiol lacu sarat sau govora si apoi revino

Sa inteleg ca esti si tu un peluzar care sufera dupa banii ciobanului? Ati luat destui, pacat ca i-ati cheltuit pe votca si ierburi aromate.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează
Close