FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș nu era cuminte nici cu Gâlcă! Dezvăluiri din vestiarul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 13:58

Laurențiu Roșu a fost secundul lui Costel Gâlcă la Steaua și a vorbit despre problemele pe care Tamaș le-a avut și în mandatul lor pe banca echipei campioane.

Revenit la Steaua după ce a fost dat afară de Rădoi, Tamaș nu era prea cuminte nici cât a fost Gâlcă antrenor.

”Am avut și noi probleme cu el, nu numai Mirel Rădoi. El s-a antrenat foarte bine cu noi, dar nu a jucat foarte mult și pentru că venea după acea operație de ligamente încrucișate.

Antrenamentele le făcea foarte bine, nu am avut ce să-i reproșăm. În afara terenului a avut el probleme”, a mai spus Roșu la Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
valiro
valiro  •  29 Februarie 2016, 15:04
Postat de dash.berlin pe 29 Februarie 2016, 14:45

O betie pe saptamana nu cred ca face rau nimanui... o gramada de fotbalisti din Premier League sunt praf weekend de weekend .

Nu vrei sa dai cateva exemple din "gramada" aia de fotbalisti ? Nu de alta, dar observ tendinta ca oricine sa faca afirmatii fara sustinere, vezi regeblat, care spune ca au lotul cel mai bun... si repeta pana cand toti accepta asta, desi nu e real...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Februarie 2016, 15:00
Postat de sibelius pe 29 Februarie 2016, 14:13

Declaratia asta a lui Rosu a fost acum cel putin 3-4 luni pe Dolce. In ritmul asta astept sa citesc prin iunie ca Radoi a demisionat si Gheorghe l-a pus pe Dica interimar.

Soc Soc Soc! Galca nu si-a prelungit contractul cu Steaua! Soc Soc Soc!

dash.berlin
dash.berlin  •  29 Februarie 2016, 14:45

O betie pe saptamana nu cred ca face rau nimanui... o gramada de fotbalisti din Premier League sunt praf weekend de weekend .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează