FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorii FCSB-ului abia așteaptă meciul Simonei Halep! Ultimul venit a vorbit despre transfer + cum vede lupta la titlu

FOTO: Cristi Preda +20   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 15:25

Cristi Tănase a vorbit azi pentru prima dată după revenirea la FCSB. A explicat cum a ales să vină în Liga 1 și cum vede lupta la titlu, în care o implică și pe CS U Craiova. 

"O să mai dureze câteva zile până mă pun la punct cu pregătirea fizică. Am fost în vacanță o lună de zile. Nu vreau să vorbesc despre alte oferte. Am avut unele probleme la fosta echipă, le-am rezolvat şi am putut alege cu inima.

Nicolae Dică fost un jucător foarte bun, sper să devină un antrenor valoros și să pregătească o echipă mare din Europa. Are de muncit, la fel ca noi", a declarat Tănase la conferința de presă.

...despre lupta la titlu: "Suntem la două puncte de CFR, s-au întărit şi ei, dar sperăm ca la final să ne bucurăm de campionat. Avem un lot valoros, avem fotbaliști care au calități foarte bune şi dacă muncim luăm campionatul.

Eu cred că și Craiova are jucători buni, antrenor bun. Noi, CFR și Craiova o să ne luptăm pentru campionat", a mai spus Cristi Tănase.

...despre meciul Simonei Halep: ”O vom urmări! Îi urăm succes, pentru că o să aibă nevoie! Suntem alături de ea! Sperăm să iasă victorioasă”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close