FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tănase ar putea fi coleg cu Marica la Stuttgart! Şvabii îl vor în locul lui Hleb!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Dorit insistent de FC Koln înainte să ajungă la Steaua, Cristi Tănase ar putea să se transfere în cele din urmă în Bundesliga.

Conform presei germane, de serviciile internaţionalului român este interesată VFB Stuttgart, grupare pentru care evoluează şi Ciprian Marica. Şvabii şi-l doresc pe Tănase pentru a-i lua locul bielorusului Aleksandr Hleb, al cărui împrumut de la FC Barcelona expiră în vară.

În afară de VFB, şi alte cluburi importante din Europa îi monitorizează atent evoluţiile mijlocaşului Stelei. Chiar dacă nu a impresionat în Ghencea, jucătorul prezintă interes pentru Beşiktaş, Galatasaray, Şahtior sau Fiorentina.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
 •  20 Aprilie 2010, 21:04

Tanase nu joaca bine din cauza lui becali [ciobanu]

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  17 Aprilie 2010, 21:53

rau au ajuns nemtii...ce sa faca Tanase acolo?

 •  17 Aprilie 2010, 19:27

Iubesc umorul absurd al celor de la GSP.:))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează