FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase, primul căpitan din istoria Stelei care-şi scuipă suporterii » 6 episoade în care a fost Păcală din Ghencea

Captură Dolcesport
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 11:11

Steaua a cîştigat partida din campionat împotriva Viitorului, scor 4-1, însă Cristi Tănase a bifat o premieră. Dodel este primul căpitan al roş-albaştrilor care îşi înjură şi îşi scuipă propriii suporteri. 
Aceasta nu este prima dată cînd Tănase este eroul negativ al Stelei. Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor vă prezintă 6 episoade în care Dodel s-a făcut de rîs.

1. N-a înţeles nimic la şedinţă
Cînd Ilie Dumitrescu era antrenor în Ghencea, acesta avea tendinţa de a folosi multe expresii în engleză. Înaintea unui meci, le-a explicat tactica şi apoi a adăugat: "Dacă intrăm în criză de timp sau de soluţii, apelăm la ultima soluţie, emergency ball pe Kapetanos". Reacţia lui Tănase a fost dezvăluită de unul dintre colegi: "A rămas cu gura căscată, n-a priceput nimic".

2. S-a făcut de rîs pe Anfield Road
Înaintea meciului Liverpool - Steaua, 4-1, din 2010, steliştii se aşezaseră să facă poza de grup în terenul lor, însă aproape toţi fotoreporterii acreditaţi la meci se amplasaseră în partea cealaltă, pentru Liverpool. Tănase i-a văzut şi a dat să meargă în celălalt teren, deşi fiecare echipă era obligată să rămînă în jumătatea proprie: "Haideţi, mă, acolo, nu vedeţi cîţi fotografi sînt?".

3. S-a accidentat în baie
În martie 2011, Sorin Cârţu, atunci antrenor la Steaua, a fost anunţat că Tănase s-a accidentat! Modul în care a reuşit asta este unul incredibil. După ce a terminat cu bine antrenamentul echipei, ultimul înaintea disputei cu FC Vaslui din campionat, echipa a intrat în cantonament. Tănase a mers la baie şi, în timp ce făcea duş, a căzut şi s-a lovit violent de marginea căzii! După aceea a făcut o tomografie care a relevat o contuzie gravă ce l-a ţinut aproape o lună pe tuşă.

Alte trei întîmplări prin care Cristi Tănase a trecut le puteţi citi în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau în Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

✓ Relaţia Steaua - suporteri a ajuns în cel mai critic punct. Reacţie şocantă a lui Dodel şi după meci!

✓ Partea a II-a a interviului cu Ionuţ Popa: de ce-l suna Dan Petrescu în toiul nopţii

✓ Ai cele mai interesante ponturi în pagina dedicată pariorilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
spivak
spivak  •  25 Martie 2015, 11:53

Toţi scuipăm pe ŢSKAKA. De ce să n-o facă şi Tănase?

elcoselect
elcoselect  •  25 Martie 2015, 08:18

Cea mai tare e aia cu baia. Am ras o ora.Ce hazlii sunteti astia de la GSP, vai de mama voastra.

dnlpiticu
dnlpiticu  •  25 Martie 2015, 00:14

Tanase 4 clase. Acuma mai lupta si el desi a gresit la primul gol. A gresit si cu Astra, dar macar a dat 2 goluri inapoi. Mai rau sta Iancu ca a ratat 11 m. Trebuia sa-l bage pe rusescu sa bata el 11 m in locul lui Iancu. Steaua ramine Steaua pentru ca joaca in Ghencea - templul fotbalului. Ar fi bine ca stelisti sa vina iar la meci; intr-adevar in Romania e o rusine ca nu pot sa se inteleaga niste magari sa-i lase pe Steaua in pace si sa le-o dea suporterilor. Ar fi bine si daca echipa ar fi doar din jucatori care s-au nascut si trait in Drumul Tabarei sau macar in Bucuresti.

Vezi toate comentariile (114)
Comentează