FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Tatăl sare în apărarea fiului! Florin Chivulete comentează arbitrajul de la Steaua - FC Voluntari: "E în litera regulamentului, nu în spiritul lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 11:05

Florin Chivulete, fost arbitru și tatăl lui Andrei Chivulete, a vorbit despre arbitrajul fiului său de la meciul Steaua - FC Voluntari, 2-2, și despre fazele controversate.

Fostul central a spus că penalty-ul dictat pentru FC Voluntari a fost corect, dar că a fost o greșeală anularea golului lui Jakolis pentru fault în atac de Gnohere.

"Adevărul este că decizia la penalty-ul acordat contra Stelei este mai mult în litera regulamentului decât în spiritul regulamentului. Trebuie să acceptăm că e o decizie corectă, chiar dacă vezi așa ceva foarte rar. Este vorba de o impingere. Este greu ca un portar, când are mingea în control, să bage mâna într-un adversar ca să se protejeze.

Faza golului anulat Stelei este a limita apreciabilului. Se pare că este un fault în favoarea Stelei. Ar fi trebuit dictată lovitură liberă de la 25 de metri.

Totuși, cele două echipe ar trebuie să fie mulțumite de arbitraj. Una peste alta, arbitrajul lui Andrei a fost bun", a spus Andrei Chivulete la TV Digi Sport

Citește și: Verdictul lui Crăciunescu după Steaua - FC Voluntari 2-2: "Mare greșeală de arbitraj!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dincolodenori
dincolodenori  •  13 Februarie 2017, 13:45

" Folcloristul sef "sare in aparaea odraslei . Stimabile cum comentezi faza in care fiul tau insista sa iasa Muniru dupa o accidentare din teren dupa ce tot el l-a trimis si pe Moke ........harababura mare in capul lui batrane.....

arsenie_b
arsenie_b  •  13 Februarie 2017, 13:35

Hotie fara limite! Nita l-a impins un pic si ala a cazut de parca a fost lovit cu o sulita in piept. Rusine ba talharilor!

sooos1ck
sooos1ck  •  13 Februarie 2017, 12:18
Postat de florar pe 13 Februarie 2017, 12:05

Concluzia?...Un arbitraj bun este cel in care Stelei i se anuleaza un gol regulamentar!La meciul trecut tot asa ,arbitrajul a fost bun!Doar....doua penalty neacordate!...

Asa fotbal, asa arbitraj, suntem praf!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează