FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tătăruşanu pe urmele lui Kahn: "Uneori e mai bine să n-ai zid în faţă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a spus într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor de azi că uneori preferă să nu aibă zid între el şi executantul unei lovituri libere.

 

Vezi AICI interviul acordat de Tătăruşanu în Gazeta Sporturilor

"Dacă n-ai zid între tine şi executant, poţi să vezi mingea tot timpul, pe cînd zidul mai poate să te mascheze cîteodată. Şi eu zic că uneori e mai bine fără zid în faţă", a spus Tătăruşanu.

Acesta a explicat şi de ce nu îi analizează niciodată pe executanţii loviturilor de pedeapsă de la echipele adverse. "Ar fi o muncă inutilă. Un fotbalist nu respectă niciodată o ordine atunci cînd bate un penalty, schimbă foarte des colţurile şi felul în care trage. Şi-atunci la ce mi-ar folosi să-l studiez?", a completat Tătăruşanu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
salaaurel
salaaurel  •  13 Noiembrie 2010, 16:21

Faptul ca nu esti titular la nationala ,demonstreaza ca antrenorul are orbul gainii.Asta ne face sa credem ca ;ori este prost ,ori este prost din doua una este precis.Dar noi Tatarusanu te stimam ,esti a-l nostru.Hai Steaua.

aquabluee
aquabluee  •  13 Noiembrie 2010, 16:13

Daca o sa continui asa, in maxim 1 an vei ajunge titular la echipa nationala.Bafta in continuare.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  13 Noiembrie 2010, 14:56

Uenori e mai bine sa taci, vorba lui Dan Bitman de la Holograf si nu numai... Pai pana mea, e normal sa nu ai zid in fata pentru ca astfel vezi traiectoria mingii. El si Surdu care a afirmat ca tras pe jos ca sa nu traga pe sus. Sa se ia cu totii de mana cu Hagi care si ala a spus ca a facut bine ca sa nu faca rau. Mare ti-e grdina Ligii 1, Doamne! :D De cand e Tatarusanu formator de opinie, nu stiu. Bine, si noi f.raie.ri ca punem botu' la articolele de acest gen semnate GSP.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează