FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Telenovela Budescu, aproape de sfîrşit: "A plecat în Qatar, numai banii de la semnătură depăşesc salariul de la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 21:04

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Astra, a anunţat despărţirea de Constantin Budescu, care a plecat deja spre Qatar.

”Budescu este în avion în acest moment în drum spre Qatar. Trebuie să mai treacă vizita medicală, pentru că între cluburi s-a ajuns la un consens, cu el la fel s-au înțeles, mai este doar testul medical de trecut.

La Umm Salal, Budescu are un salariu mult mai mare. Asta în afara banilor pe care-i primește la semnătură, care depășesc salariul pe un an la Steaua. S-a despărțit cu greu de Astra, dar este un contract pe care cu greu îl poți refuza”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

”Nu știu exact ce a fost cu Steaua, dacă și cît a negociat, pentru că nu este frumos să-l întreb eu astfel de chestiuni. Eu sînt antrenor, dar vă pot spune că în Qatar va ajunge la aproape două milioane de euro în doi ani și jumătate”
Marius Şumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  21 Ianuarie 2016, 11:12

Pe Sumica nu-l intereseaza daca a negociat cu Steaua (fosta FCSB sau cum se mai numeste) ... dar e la curent si cu salariu care l-ar fi primit la Steaua pe un an ... si cu suma oferita la semnatura ...:)) In alta ordine de idei ... inteleg ca Budescu Super-Star ... nu venea nici liber de contract ... ci pe o suma foarte ridicata (pentru Romania) ... si mai vroia si bani la semnatura ... de la o echipa care n-a castigat in viata ei nimic ... relevant ...:)) Inca o zi in Kraut Romania ... si cum se numesc btw ... locuitorii Qatar-ului ... cum sa le zic? ...:))

431516447010175
Nuta Radu  •  21 Ianuarie 2016, 10:08

Budescule draga cat de curand ai sa-ti dai singur seama ca ai fost in pins sa pleci in catar din ambitia lui sumi sa nu mergi la steaua dar consecintele le vei ava tu mai tarziu,caldura ff mare alt sistem de viata dupa cum spun si alti jucatori care au fost in partile acelea au pierdut si o parte din bani numai sa scape de aco;o,nu pledez sa mergi intro directie ramai la astra si ai rezolvat treaba daca sumi nu te lasa la steaua aminteri ai sa regreti mai tarziu.Totul este bine cand esti cu familia in ambiantul nostru european dar cu bani mai putini,cu familia poti sa-i cospodoresti cu cadeti de acord in comun .multumesc.De asemeni si radu naom a fost factor principal cu sumi.

wflo27
wflo27  •  21 Ianuarie 2016, 09:15

Tot lotul Qatar-Salatei valoreaza 5 mil si dau astia 2mil transf+2,5 salariu unui singur jucator? Cel mai scump jucator al lor a fost luat cu 200 k, mie mi se pare vrajeala de Julesti!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează