FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Telenovela s-a încheiat! Budescu a fost transferat oficial în Liga 1 și va putea juca și în cupele europene!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 23:31

Constantin Budescu se antrenează de aproximativ o lună cu Astra, timp în care a purtat negocieri atât cu campioana României, cât și cu Steaua.

În cele din urmă, mijlocașul s-a înțeles cu Astra, iar astăzi site-ul oficial al giurgiuvenilor a anunțat împrumutul până în iarnă al fotbalistului de 27 de ani. Trupa condusă de Șumudică a primit și cartea verde de la formația de care aparține Budescu, Dalian Yifang.

" Constantin Budescu a fost împrumutat de clubul nostru, până în iarnă, de la gruparea chineză şi, odată rezolvat transferul, poate debuta oficial şi, mai important, poate participa la meciurle din grupele Europa League! Şi, de ce nu, „Budi” are şansa de a reintra în atenţia primei reprezentative!", se arată pe site-ul oficial al Astrei.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
faxx
faxx  •  27 August 2016, 00:12

campioana nu se refuza .. welcome back home budescu

travka
travka  •  26 August 2016, 23:57

Budi o sa vedeti voi ce o sa faca, rahatul praf, dupa 6 luni de pauza sa crezi ca mai poate juca fotbal e o gluma, sper sa nu am dreptate ca ar fi util nationalei si Astrei sa adune puncte la coeficient in grupe, dar de obicei repatriatii astia dau chix dupa mai bine de juma de an de inactivitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează