FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Telenovela s-a terminat » Transferul lui Bokila a fost anunțat oficial: "Îi dorim mult succes"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 17:11

CFR Cluj a dat o lovitură de proporții pe piața transferurilor și a reușit să i-l sufle lui Dinamo pe atacantul congolez Jeremy Bokila (28 de ani)! 

Acesta va veni marți în România pentru a parafa înțelegerea cu clujenii, dar site-ul oficial al clubului ardelean a anunțat deja mutarea.

CFR a primit acordul de la Akhisar Belediyespor, club de care aparținea Bokila, pentru ca jucătorul să poată semna.

"Clubul nostru s-a înțeles cu formația Akhisar Belediye Gençlik ve Spor pentru transferul atacantului congolez Loteteka Bokila. Îi dorim mult succes lui Bokila în culorile alb și vișiniu", este anunțul făcut pe site-ul oficial al clubului.

Este al doilea fotbalist pe care Dinamo îl pierde în acest mercato, după timișoreanul Bărbuț, fotbalistul văzut deunăzi ca înlocuitor al lui Hanca. Mijlocașul a semnat cu CS U Craiova. 

TRANSFER CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor)
Plecări: Larie (FCSB), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Antal, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate)

16 goluri 
în 31 de meciuri a reușit Jeremy Bokila pentru Petrolul Ploiești 

4 meciuri 
a adunat Bokila pentru formația turcă Akhisar, fără vreo performanță notabilă 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
united.colors.of.bavaria
united.colors.of.bavaria  •  19 Iunie 2017, 19:15

Lovitura de proportii !?? Sunteti neb.uni serios I.diotilor, Bokila valoreaza 200 de mii de Eur. Lovitura de proportii....pai cand |C|F|R| l.a cumparat pe Fabbiani cu 3 Mil de Eur, aia ce draq a fost ! ?

vasy86le
vasy86le  •  19 Iunie 2017, 19:08
Postat de ge0x pe 19 Iunie 2017, 19:02

Eu cred ca Dinamo nu l a mai vrut. Iuliu Muresan a declarat ca Cfr ii plateste integral salariul, un salariu in jur de 25.000, 30.000 de euro pe luna.

Dinamo nu l-a putut lua, nu e o noutate.. cat timp Negoita nu vrea sa investeasca, nu are cum sa concureze cu alte cluburi, practic, orice echipa din primele 6 pot eferi un salariu mai mare ca salariul oferit de Dinamo. Trist dar adevarat.

ge0x
ge0x  •  19 Iunie 2017, 19:02

Eu cred ca Dinamo nu l a mai vrut. Iuliu Muresan a declarat ca Cfr ii plateste integral salariul, un salariu in jur de 25.000, 30.000 de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează