FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Telenovela s-a terminat » Budescu a acceptat oferta și a plecat în China să semneze contractul

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 09:42

Dorit de Steaua, Constantin Budescu a plecat în această dimineață în China.

Jucătorul a acceptat oferta făcută de cei de la Dailan Yifang, club din a doua ligă chineză, și a semnat un contract pe trei ani, anunță DolceSport.

Budescu va încasa o sumă impresionantă, Jucătorul urmînd a primi aproximativ 3 milioane de euro, dintre care 500.000 la semnătură

Dalian Yifang, club înființat în 2009, are ca obiectiv în noul sezon promovarea în prima ligă, după ce a terminat ultimul sezon pe locul 3.

În acest sezon, Budescu a jucat 27 de meciuri pentru Astra și a marcat de 12 ori.

3.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
argus
argus  •  01 Februarie 2016, 19:13

(continuare la "Gogomanii...) ...dece nu ar juca "EL" la o alta echipa, vezi Doamne, "dusmana de moarte" (sintagma imbecila, preluata si in titlul ziarelor), asta in conditiile in care este, intr-un fel, realizat pe plan financiar (v. Moti!). Asa sa fie oare? Daca Moti nu ar fi primit salariul la Ludogoret pe cateva luni, ar refuza oferta "dusmanului" pe nume Steaua, declinad-o pe cea a lui Dinamo, mai putin avantajoasa (desi, afirma ca este echipa lui "de suflet")? In concluzie, mi se pare corect ca fiecare dintre noi, suporteri, comentatori, sa lasam jucatorul sa-si vada singur "de drum", fiindca, ne place sau nu, trebuie sa recunoastem in acest caz, adevarul din zicala "ubi bene ibi paria" (fie ca-i "scaunul din studoiul de radio sau tv fie, alegerea echipei la care ei juca, fie...). Banii, or fi ei "ochiul dracului" dar, al "dracului" de important, este...numarul lor.

argus
argus  •  01 Februarie 2016, 19:10

"Gogomani" sau demagogi? Unii, ca sa nu spun ca "mai toti" comenatorii, ziaristii, tot dau din gura cum ca Budescu, vezi Doamne, a ales gresit tara si echipa (din Liga 2-a. Tara, respectiv, localitatea de destinatie este la o distanta "mare"...si, ca sa fie cat mai convingatori, tin sa arate pe harta "cat de departe" este...la cca. 8 mii de km...de "nea Puiu"...cu sanse minime sa joace la CE...s.a.m.d. Va sa zica, "alde moderatorul, Gradinescu si..." separa cu buna stiinta doua elemente, esentiale, pt. o opinie corecta, obiectiva, pragmatica, anume, cea care separa profesia, cea prin care iti castigi existenta pe termen lung,] (stiind bine ca un fotbalist termina "benzina" la 32-35 de ani - o exceptie find Sir Stanley Matthews care, cf. sursa wikipedia.org, care a jucat pana la varsta de 50 de ani). In rest, distanta de casa, in ce liga este echipa pt. care ai optat, si, nu in ultimul rand, asumarea riscului de a nu fi in vederea selectionerului echipei nationale, sunt optiunile fotbalistului. As intreba pe "genialii" comentatori, daca li s-ar oferi un salariu de 2-3 ori mai mare la un post de TV ce emite doar intr-un judet, ar refuza, fiindca, nu-i asa, nu banii conteaza ci "liga" in care apari pe sticla (audienta). Asta da DE-MA-GO-GI-E!Unde-s "gogomanii"? Mai peste tot unde se alimenteaza, se incita fotbalistul sa "argumenteze" dece nu ar juca "EL" la o

icstream
icstream  •  31 Ianuarie 2016, 21:17
Postat de shab pe 31 Ianuarie 2016, 15:05

Perfect. S-a eliberat un loc pt Euro.

Bucuria lui Hagi, il baga pe fiu-su.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close