FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-0

UPDATE Tensiuni după Viitorul - Dinamo » "Scandal cu Hagi, Mutu și Contra la vestiare" » Reacția celor două tabere

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 10:30

Viitorul și Dinamo au terminat la egalitate, 0-0, după un meci echilibrat, în prima etapă din play-off.

UPDATE 13:00

Mutu a reacționat și el pentru GSP.ro: "Sunt prostii! Eu chiar m-am salutat și l-am pupat pe Hagi la finalul meciului, eram bucuros să ne revedem. Într-adevăr, au fost niște băieți de la Viitorul prin preajmă, au existat niște discuții, dar e ceva normal să fie la finalul meciurilor, pe fondul tensiunii".

update 11:45

Cristi Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a vorbit pentru GSP.RO și a spus că nu a văzut niciun moment tenisonat între oficialii celor două echipe.

"Eu eram acolo, dar nu am văzut nimic. Și nici nu am auzit că s-ar fi certat. Noi am plecat imediat la vestiare, cu antrenor cu tot, iar după aceea au intrat la vestiare și ei, iar aribitrii au intrat ultimii. Nu văd când s-ar fi putut certa", a declarat Bivolaru.

UPDATE 11:30

Contactat de GSP.RO, Cosmin Contra a negat informațiile prezentate de ziare.com, care citează Look TV, și anume că s-ar fi certat cu Hagi și a spus că îl respectă foarte mult pe antrenorul Viitorului.

"Nu s-a întâmplat nimic. Nu m-am dus la arbitru și nu m-am certat cu Hagi. Eu îl respect foarte mult pe Hagi pentru tot ce a făcut în fotbalul românesc. Tot mai multă lume ar trebui să ia exemplul lui, și-a investit toți banii în fotbal și vrea să modeleze jucătorii. Merită tot respectul", a spus Contra pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

Meciul a fost unul extrem de încărcat și tensionat, iar lucrurile ar fi degenerat.

După ce Bîrsan a fluierat finalul primei reprize, Cosmin Contra și Adrian Mutu s-ar fi dus la central și i-ar fi reproșat anumite decizii luate de acesta. Hagi ar fi intervenit și el, iar între dinamoviști și "Rege" ar fi apărut un mic scandal, potrivit ziare.com.

Cei trei ar fi avut un schimb de replici și și-ar fi aruncat cuvinte grele înainte de pleca spre vestiare.

Citește și: Două declarații amuzante făcute de Contra după meciul cu Viitorul » Cum s-a molipsit cu "Andonită" :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
159273521119211
Florin Popescu  •  15 Martie 2017, 14:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1579841235647135
Rtl Design-haine  •  14 Martie 2017, 19:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Martie 2017, 16:34
Postat de daweroirl pe 14 Martie 2017, 15:24

Normal , o sa aveti golaveraj ca va batem cu 6-4 ...

În vis.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează