FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Thomas Neubert s-a amuzat copios după sondajul privind echipa preferată » Ironie la adresa Astrei în stilul MM :) » Reacția giurgiuvenilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 16:03

Sondajul referitor la echipa preferată a românilor l-a amuzat pe Thomas Neubert, care a luat peste picior Astra Giurgiu.

Reacția preparatorului fizic al Stelei aduce aminte de ironiile pe care Mihai Stoica i le făcea clubului giurgiuvean.

"Astra 1%? Am impresia că rezultatul este așa pentru că lumea a votat Opel Astra. Oricum 0,5% din acest fenomenal 1% se datorează oamenilor care au votat cu Opel", a scris neamțul pe pagina sa de Facebook.

Mihai Stoica a comentat ironic în urmă cu doi ani strategia celor de la Astra prin care sperau să descurajeze fanii Stelei.
Managerul a explicat de ce giurgiuvenii au fixat ca preţ general la bilete 100 de lei.

"Stau toţi la tribună, pentru că am văzut că la peluză sînt doar suporteri pictaţi", a spus Mihai Stoica atunci.

RĂSPUNSUL AROGANT AL LUI DANI COMAN

Președintele Astrei, Dani Coman, i-a răspuns lui Neubert tot cu o aroganță: "Mă interesează mai puţin ce se discută. Mă interesează ca jucătorii şi conducerea să aibă cele mai bune condiţii. Ne vom întâlni în play-off şi vom vedea că cei 1% vor fi lângă echipă, faţă de cei 49% care îi vor susţine din faţa televizorului", a spus Dani Coman la Digisport.

neubert1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (160)
sorin.pch
sorin.pch  •  11 Februarie 2016, 10:24
Postat de grandetorito pe 10 Februarie 2016, 23:47

Disperat (disperată), adjectiv Sinonime: desperat, abătut, întristat, atristat, supărat, descurajat, dezolat, deprimat, demoralizat, inconsolabil, de neconsolat, de nemângâiat, fără speranţă.

folosesti dexul ala de geaba esti prea *** nici macar nu stii ce sa cauti cauta "dispera" de la "a dispera", nu disperat, ca nu am spus ca "sunt disperat" am spus..."ma disperi" atat de prost esti cu dex-ul in mana nu stii ce sa cauti si nu stii notiunea cuvintelor :)))) mi-ai dovedit din nou ca esti prea p... si mi-am pierdut timpul degeaba cu tine :)) DISPERÁ, dispér, vb. I. 1. Intranz. A-și pierde orice speranță, a deznădăjdui. 2. Tranz. (Rar) A face pe cineva să-și piardă răbdarea; a exaspera. [Prez. ind. și: disperez. – Var.: desperá vb. I] – Din lat. desperare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  10 Februarie 2016, 23:47
Postat de sorin.pch pe 10 Februarie 2016, 23:39

prostia ta m-a facut sa fiu asa inversunat despre subiect( ca sincer nu dau 2 bani pe tine), dar cand vad oameni ca tine, pr0sti si infatuati si ma mai si jignesc ca eu nu stiu, ma dispera....

Disperat (disperată), adjectiv Sinonime: desperat, abătut, întristat, atristat, supărat, descurajat, dezolat, deprimat, demoralizat, inconsolabil, de neconsolat, de nemângâiat, fără speranţă.

sorin.pch
sorin.pch  •  10 Februarie 2016, 23:47
Postat de grandetorito pe 10 Februarie 2016, 23:44

IGNORÁ, ignor, vb. I. Tranz. 1. A nu ști, a nu cunoaște ceva. 2. A neglija în mod voit ceva sau pe cineva, a nu lua în seamă, a trece cu vederea, a face abstracție de...

iar ma faci sa rad :)) vrei sa ma ignori dar cu toate astea imi raspunzi, ai intrat pe dex degeaba :)) n-ai invata nimic :)) citeste bine acolo si pune in parctica( hai ca asta a fost in gluma asa, dar chiar ma faci sa rad cu naivitatea ta

Vezi toate comentariile (160)
Comentează