FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Timo Gebhart reacționează după plecarea de la Steaua: "A fost o perioadă grea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 13:32

Timo Gebhart a prins doar 5 meciuri pentru Steaua, însă crede că plecarea de la echipă este doar din vina patronului, Laurențiu Reghecampf oferindu-i tot sprijinul de care avea nevoie.

"Acum sunt bine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, dar acum sunt pregătit sută la sută. Am fost la Steaua în ultimele șase luni și mă bucur că în sfârșit pot să joc. Sunt foarte fericit pentru că ultima jumătate de an am fost ajutat foarte mult. Transferul la Steaua nu a fost un pas înapoi pentru mine. Acum sunt pregătit pentru o nouă provocare. Aș prefera să joc în Germania.

Laurențiu Reghecampf ar fi vrut ca eu să rămân la echipă, dar a intervenit o ruptură cu finanțatorul echipei, care avea alte planuri. Îi sunt recunoscător antrenorului pentru suportul pe care mi l-a oferit.

Mi-a fost foarte greu să mă adaptez în România, eram fără familia mea, nu eram obișnuit să fiu singur. Am avut probleme și cu limba, iar engleza mea nu este perfectă. Norocul meu a fost că antrenorul a trăit mult timp în Germania și cunoștea limba, iar preparatorul fizic era german”, a declarat Gebhart conform Sport 1 citat de Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Iunie 2016, 14:45

A fost o adaptare grea,era normal atunci când îl ai pe Tamaș coleg,știți cum se spune,cu cel necuvios,necuvios vei fi și tu!Să mă ierte rivalii că mi-am permis să comentez despre mai mult titrata echipă de suflet a lor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează