FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Titular în derby-ul cu FCSB, un dinamovist are probleme cu conducerea: "Îi incomodează asta! E foarte dificil să mai rămân"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 17:08

Panamezul Jaime Penedo (35 de ani), portarul celor de la Dinamo, a declarat în presa din țara natală că e hotărât să plece de la echipa alb-roșie din cauza neînțelegerilor pe care le are cu conducerea în ceea ce privește prezența acestuia la echipa națională.

Concret, oficialii din "Ștefan cel Mare" sunt nemulțumiți de perioadele lungi în care acesta lipsește de la echipă, pauze cauzate de convocările acestuia la națională. 

"Aceasta este realitatea, pe cei de la echipă îi incomodează că eu merg să joc pentru naționala mea. Contractul meu expiră în luna iunie și este foarte dificil să mai rămân aici.

Am fost fericit aici , familia mea s-a simțit bine, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Prezența mea la națională nu este negociabilă", a dezvăluit portarul panamez, conform publicației rpctv.com.

După ce în prima parte a sezonului a dus o aprigă luptă pentru postul de titular cu Laurențiu Brănescu, Penedo a devenit treptat rezervă după readucerea la echipă a lituanianului Vytautas Cerniauskas.

  • Jaime Penedo, Vytautas Cerniauskas, Iustin Popescu și Laurențiu Brănescu sunt cei patru portari ce activează în momentul de față la Dinamo

12 meciuria apărat Penedo pentru Dinamo în Liga 1, în doar cinci dintre acestea reușind să nu primească gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robert1205
robert1205  •  03 Mai 2017, 22:10

La golul Stelei nu s-a inteles cu marele talent picior de lemn Nedelcearu.

burgman
burgman  •  03 Mai 2017, 21:36

Un portar foarte bun, este peste Branescu, ar fi pacat sa plece!

929371553813840
Robin Gene  •  03 Mai 2017, 21:36

Urat din partea lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează