FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toată lumea merge pe mîna lui Reghe: ”Steaua va redeveni în iarnă echipa care a fost”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 19:40

Lucian Sînmărtean, mijlocașul lui Al Ittihad, a vorbit despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Steaua și despre șansele ”roș-albaștrilor” de a cîștiga cel de-al patrulea titlu consecutiv.

”Reghecampf are un stil foarte bun de a conduce un grup. Se impune foarte ușor, iar discuțiile și filozofia lui de a juca sînt percepute bine, iar jucătorii răspund foarte bine, plus că au un preparator fizic bun.

Steaua după pregătirea de iarnă va arăta altfel, cred că va redeveni Steaua care a fost! Se poate întîmpla orice! Cu o pregătire foarte bună, Steaua din punctul meu de vedere, își va impune din nou ritmul și cred că se va bate din nou la titlu!”, a spus Lucian Sînmărtean la DolceSport.

Steaua avea de recuperat 10 puncte față de primul loc înainte de venirea lui Reghecampf. După 3 meciuri, diferența s-a micșorat la 6 puncte cu 3 runde înainte de finalul sezonului regulat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  06 Ianuarie 2016, 01:10

Domnilor de la GSP daca mai publicati multe declaratii laudative la adresa lui Reghe multi postaci de pe site (cum sunt astia doi de mai jos) or sa faca infarct! Fie-va mila!

ortega
ortega  •  05 Ianuarie 2016, 22:09

Toată lumea merge pe mîna lui Reghe ... *** Nu vă e scârbă de voi înșivă după *** ăsta de care și un mameluc precum Luțu ar roși ... Servilism deșănțat , mi-e scârbă de voi , ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  05 Ianuarie 2016, 20:57

aveti probleme grave de percepere a realitatii, traiti doar in universul vostru berbecalian, limitat doar la banii pe care ii cersiti artivcol cu articol, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close