FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

TOATE CALCULELE // Luptă dramatică pentru campionat! De ce nu se decide titlul în play-off, ci în ultimele 8 etape din sezonul regulat

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 00:00

GSP analizează şansele primelor 3 clasate de a triumfa în sezonul regulat. În ambele ediţii de campionat care au conţinut şi play-off, echipa care a fost lider după prima parte a câștigat și campionatul.

S-a jucat 70% din campionatul regulat! Mai urmează 30%, apoi cele 10 etape de play-off. Din experienţa sezoanelor anterioare însă, echipa care a terminat pe primul loc primele 26 de runde a câştigat şi titlul!

În momentul de faţă, 3 sunt echipele care prin prestaţie, puncte şi anvergură financiară se anunţă în mod clar candidate pentru titlu: CFR, FCSB şi Craiova. Fiecare dintre ele mai are de disputat, până când va debuta play-off-ul, 8 meciuri: 4 acasă, 4 în deplasare. Programul o avantajează în mod clar pe CFR, care oricum are un avans de puncte.

Dintre echipele care acum se află în prima jumătate a clasamentului, CFR nu le va mai întâlni decât pe Craiova, FCSB şi Astra, în timp ce rivalele la titlu mai au de susţinut, pe lângă aceste jocuri, alte 3 confruntări de foc: Botoşani, Viitorul, Dinamo!

Citește din zori la chioșcuri și acum pe platforma Gazeta Digitală analiza completă a reporterilor GSP, ce alt mare avantaj mai are CFR, bilele negre ale celor 3 echipe în lupta pentru titlu și cum arată programul din ultimele 8 etape.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Hagi e fericit că nu îl are pe Gigi Becali!

√ Club de vânzare? Hop și el » Primul om care vrea să preia Dinamo după anunțul lui Negoiță

√ Victima perfectă » Cum își poate reveni Alibec în fața lui Plzen

√ Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri din Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
870797579666969
Ernest Pap  •  22 Noiembrie 2017, 17:38

Adică de ce ați scris FCSB cu roșu . La GSP asta are vreo însemnătate sau e doar un simplu PUPINCURISM și ar fi trebuit să scriu asta tot cu roșu .

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 09:40

Vom avea o campioana pe care o doreste ... statul paralel !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Noiembrie 2017, 08:58

Demisia, Dicã "Nick" Nicolae.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close