FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI TIMIȘOARA 0-0

Toate reacțiile după Chiajna - ACS Poli 0-0 » Ce au spus antrenorii celor două echipe

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 21:14

Toate reacțiile după Chiajna - ACS Poli 0-0 » Ce au spus antrenorii celor două formații

Chiajna și ACS Poli au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din prima etapă a play-out-lui Ligii 1.

După meci Florin Marin, antrenorul celor de la ACS Poli, a vorbit despre partidă și evoluția echipei sale.

"Sunt mulțumit de rezultat, după ce am jucat în ultimele 15 minute în inferioritate. Am obținut un punct pe terenul unui echipe care este în lupta directa cu noi. Important e sa luam punct sau puncte din fiecare joc.

Este bine că păstrăm distanța între noi și ei. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și de spiritul lor de sacrificiu. Este un punct foarte important pentru noi", a spus Florin Marin la DolceSport.

Și Adrian Falub, antrenorul celor de la Chiajna, a vorbit despre partidă și s-a declarat mulțumit de rezultat.

"Astăzi am avut neșansă. Noi ne-am creat foarte multe ocazii de joc și am avut o dinamică bună. Sunt mulțumit mai ales de primele 45 de minute. Sunt convins că în meciurile viitoare vor veni golurile și victoriile.

Este primul meci în care am avut aproape toti jucătorii și suntem încrezători. Milevskyi nu a avut un joc strălucit azi, dar este un jucător care poate oricând să aibă o sclipire și să decidă un meci", a spus Adrian Falub la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează