FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Topul în care Becali e pe primul loc: "Este rasist, autoritar și nu are teamă de legile din România"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 19:36

Belgienii de la walfoot.be au alcătuit un clasament al celor mai exuberanți patroni de fotbal din lume, iar Gigi Becali ocupă prima poziție. 

Dacă ceilalți 4 conducători din listă au avut parte de o descriere succintă, Becali s-a bucurat de toată atenția belgienilor.

" Gigi Becali este rasist, autoritar și nu are teamă de legile din România. Ăsta ar fi rezumatul caracterizării. E un adevărat dictator în cadrul clubului și nu ezită să facă el primul 11 în locul antrenorilor pe care îi schimbă destul de des.

Dacă tehnicianul se opune, părăsește corabia. A refuzat să îl aducă pe francezul Florent Sinama-Pongolle la Steaua din cauza faptului că era negru. A fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru corupție, în 2013", au punctat cei de la walfoot.be.

Top 5 patroni exuberanți

1. Gigi Becali  FCSB
2. Maurizio Zamparini Palermo
3. Christian Constantin FC Sion
4. Suleyman Kerimov Anji Mahacikala
5. Louis Nicollin Montpellier

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (34)
zagna
zagna  •  05 Aprilie 2018, 14:10

talpan nu e in top ? E cel mai nebun: face plangeri penale sefilor ierarhici in "armata" romana...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Aprilie 2018, 03:58
Postat de baruch pe 04 Aprilie 2018, 20:15

uau, si ce cazuri (sinistre) de criminali, pedofili, politicieni murdari, interlopi, teroristi, au astia si austriecii...

Asa e . Norocul lor ca au fost acceptati in U.E . DACA NU ERAM NOI ERA VAI DE MAMA LOR !

para.para
para.para  •  05 Aprilie 2018, 01:57

Buna asta cu "nu are teamă de legile din România". Intrebarea este ce face mass-media romaneasca ca sa nu mai existe asemenea indivizi? Ii promoveaza, desigur. Mai ales hartia asta de impachetat guvizi pentru care constatarea belgienilor precum ca Becali "nu are teamă de legile din România" este chiar mana cereasca, aducatoare de rating. Cum educa populatia aceasta hartie daca ea se zbate sa promoveze doar nonvalorile, nerespectarea legilor proprii tari si nu in ultimul rand indivizi de genul acestui mascarici national?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează