FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Torino trage de căpitan » Bourceanu e dorit de gruparea italiană. Cît se oferă pe el

Bourceanu a mai fost dorit de Fiorentina și Kuban
Bourceanu a mai fost dorit de Fiorentina și Kuban

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 23 august 2013 20:55

Formaţia care a terminat sezonul trecut pe locul 16 în Serie A e gata să facă o ofertă de 3 milioane pentru Bourceanu.

Aflat în ultimul an de contract, Alex Bourceanu e din ce în ce mai aproape de o despărţire de Steaua. Italienii de la Torino au pus ochii pe el şi vor încerca să-l transfere după meciul roş-albaştrilor de la Varşovia. Mijlocaşul de 28 de ani a fost urmărit de italieni la Bucureşti, la meciul tur cu Legia, şi a reuşit să impresioneze.

Conducerea clubului din Ghencea nu i-a făcut încă nici o ofertă de prelungire a angajamentului scadent la 1 iulie 2014 şi ia în calcul despărţirea de căpitan în acest an pentru a nu risca să-l piardă gratis la finalul sezonului. Steliştii speră să obţină 3 milioane de euro în schimbul lui, iar suma nu i-a speriat pe torinezi, a anunţat ieri site-ul tuttomercatoweb.it.

Bourceanu a mai fost dorit în această vară de Fiorentina şi de Kuban Krasnodar, dar de fiecare dată negocierile au intrat în impas.

12.500 de euro e salariul lunar al lui Bourceanu la Steaua, unul dintre cele mai mari din lotul roş-albaştrilor

"Bourceanu e netransferabil, la fel ca orice alt jucător, pînă la calificarea în grupele Champions League. Alte echipe speră, pot să facă oferte, iar noi putem accepta sau refuza" ( Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Costea a revenit în lot
După aproape o lună în care a fost exclus, Mihai Costea a fost reprimit la echipă de Laurenţiu Reghecampf. Atacantul i-a cerut scuze antrenorului pentru că după meciul cu Dinamo Tbilisi a refuzat să coboare la masă. Costea a fost inclus ieri în lotul cu care Steaua a plecat la Mediaş, pentru meciul de diseară, din etapa a 6-a a Ligii 1.

"Rusescu nu se gîndeşte să revină"
După ce Ioan Becali a spus că "dacă Rusescu va continua să nu joace la Sevilla să nu vă surprindă dacă o să-l vedeţi la Steaua împrumutat", ieri Victor Becali a detaliat: "Aşa a spus fratele meu, dar nu se pune această problemă. Nu se va întoarce deoarece, în primul rînd, Rusescu nu se gîndeşte la această variantă".

"Trebuie să ne autodepăşim"
Tehnicianul Mediaşului, Cristi Dulca, nu se sperie de jocul Stelei. "Chiar dacă Steaua este favorită, fiind cea mai în formă echipă din campionat, cu jucători foarte valoroşi care fac diferenţa, ne dorim să tranşăm disputa în favoarea noastră. Indiferent de numele adversarului, noi vom juca doar la victorie. Îmi doresc ca jucătorii să se autodepăşească la meciul cu Steaua, să dea totul pe teren şi să demonstreze că sînt la acelaşi nivel cu adversarul. Vom respecta Steaua, dar vreau să cîştigăm toate cele trei puncte", a afirmat Dulca. (Cosmin Prişcă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 August 2013, 13:36

Nimeni nu l ia pe parnaie acesta ...n au nevoie de ratangii ...

dash.berlin
dash.berlin  •  25 August 2013, 00:41
Postat de ave_biancorossi pe 24 August 2013, 15:47

3 milioane ? eu cred ca trebuie vandut urgent !..))

Tinand cont de varsta lui si de faptul ca-i in ultimul an de contract,trebuie vandut.Dar lipsa lui se va face simtita in jocul Stelei :|

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 August 2013, 15:47

3 milioane ? eu cred ca trebuie vandut urgent !..))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează