FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Torje, din nou OUT din lotul lui Dinamo! Motivul din spatele deciziei lui Bratu + reacția lui Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 19:55

Gabi Torje (28 de ani) nu se află în lotul lui Dinamo pentru duelul cu FC Voluntari din această seară, exact când situația dintre el și staff părea să reintre pe un făgaș normal.

Potrivit TV Digi Sport, Torje nu a ascultat îndemnul lui Bratu și s-a prezentat la antrenamentele echipei cu câteva kilograme în plus, după Paște.

Torje nu a fost în lotul lui Dinamo nici pentru partida de acum 10 zile cu FC Botoșani. Atunci, indisciplina l-a forțat pe Bratu să-l lase pe Torje la București.

Mijlocașul de 28 de ani a revenit în echipa lui Dinamo în partida cu Concordia de etapa trecută, când a bifat 21 de minute.

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a exclus vehement ideea conform căreia Torje ar fi fost lăsat în afara lotului din cauza surplusului de greutate. 

"E decizia tactică a lui Florin de a-l lăsa pe Torje în afara lotului. Așa a gândit strategia pentru meciul din această seară. Asta nu înseamnă că Gabi nu va fi în lot la următoarele meciuri".

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
prazburg1948
prazburg1948  •  13 Aprilie 2018, 21:39

Asta a venit sa va ajute si voi va bateti joc de el. Torje e dinamovist, nu e mercenar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează