FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Torje pus în gardă: "Bratu îi mai spune o dată și o să se sature"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 20:38

Ianis Zicu și Gabi Balint au comentat decizia lui Florin Bratu de a nu-l include pe Gabi Torje (28 de ani) în lot pentru meciul cu FC Voluntari din această seară, de la ora 20:45, după ce fotbalistul s-a întors cu kilograme în plus după zilele libere.

"Florin nu s-a ascuns. Era de aşteptat ca Torje să aibă un pic de ambiţie şi să vină după aceste zile în kilograme. Şi eu aveam această problemă la ultima echipă, la Tg. Mureş. Dan Alexa mă cântărea vinerea, înainte de meci. Îmi spunea că dacă nu am un anumit număr de kilograme, nu joc. Mă chinuiam, nu mâncam trei zile.

Gabi e un jucător care s-a bazat foarte mult pe viteză. Toată lumea crede că Torje încă poate mai mult, dar depinde de el. Florin probabil îi mai spune o dată şi o să se sature", a declarat Zicu la TV Digi Sport.

"Problema greutăţii face parte din disciplina unui jucător şi a unui club. La multe cluburi se dau amenzi. Să ştii că ai o problemă de atâta timp şi să nu poţi să o rezolvi spune despre tine că nu eşti jucătorul profesionist care erai odată. Sau că nu te mai preocupă atât de mult să joci, să ajuţi echipa la care activezi. Cu alte cuvinte, ai lăsat-o mai moale" Gabi Balint

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează