FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Tot mai multe tensiuni la "U" Cluj » George Ogăraru a luat primele măsuri după umilinţa cu ASA Tîrgu Mureş

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 19:04

Universitatea Cluj a fost învinsă în prima etapă a returului pe teren propriu cu 0-3 de ASA Tîrgu Mureş, iar primele persoane care au fost sancţionate au fost doi jucători ai ardelenilor.

Site-ul oficial al lui "U" Cluj anunţă că Vasilică Cristocea şi Andrei Lungu au fost trimişi la echipa a doua, iar Danzell Gravenberch va trebui să-şi plătească singur amenda după eliminarea din meciul cu mureşenii.

"Evenimentele din ultima perioadă au determinat staful tehnic şi departamentul de management al clubului să ia decizia de a-i trimite pe Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea să se antreneze cu echipa secundă pentru perioada următoare.

Considerăm că decizia, survenită în urma unor abateri disciplinare şi comportamentale, este înspre beneficiul grupului şi depinde doar de cei doi jucători să revină cît mai repede în programul primei echipe. Înfrîngerea cu ASA Tîrgu Mureş este a noastră, a tuturor.

La fel, este de datoria tuturor să fim uniţi, să ne ridicăm capetele, să strîngem din dinţi, şi să ne concentrăm pe următorul meci. Fotbalul are darul de a ne da o nouă şansă de a ne lua revanşa, în partida care urmează, însă pentru a reuşi, trebuie să acţionăm împreună.

De asemenea, jucătorul Danzell Gravenberch îşi va plăti singur amenda acordată de către Liga Profesionistă de Fotbal în urma eliminării din meciul cu ASA Tîrgu Mureş.", se menţionează pe site-ul citat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ipsilante
ipsilante  •  25 Februarie 2015, 12:25

Ogararu nu e devina. Astia sunt jucatorii, cu astia se incearca... marea cu degetul. Daca se va juca motivat si se va pune "osul", U va evita retrogradarea. Sunt atatea junghiuri, pretendente ferme, la retrogradare... Daca insa "jucatorii" vor intra in teren, ca "spectatori", precum in confruntarea cu ASA, nici Mourigno, nici Dumnezeu nu-i mai salveaza. Deci, ATITUDINEA jucatorilor este hotaratoare. Ogararu trebuie schimbat intr-un singur caz: daca perde, irevocabil, vestiarul. Atunci jucatorii vor face totul invers decat hotaraste el, pentru ca echipa sa piarda iar el, VINOVATUL, sa fie demis! Nu stiu situatia exacta din interior, dar nu miroase bine...

cainelup
cainelup  •  25 Februarie 2015, 10:47

Ogarele, mai bine te-ai exclude pe tine din viata fotbalistica, ca esti tot mai paralel cu asta.

vasileschi
vasileschi  •  25 Februarie 2015, 07:55

Sa plece Oga , el e de vina nu jucatorii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează