FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tot Mutu și Contra sunt de vină » Un campion cu Dinamo acuză: "Au adus jucători care au făcut gaură în buget"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 16:43

Cristi Munteanu, fost campion cu Dinamo, a comentat situația de la echipa alb-roșie și crede că fostul antrenor, Cosmin Contra, și Adrian Mutu, fostul director general, au greșit în vară.

"Greșeala a fost făcută de Mutu și de Contra. Au renunțat la prea mulți jucători importanți. Au plecat 4 jucători cu care echipa s-a bătut la titlu. Și au venit alții care nu mai jucaseră de multă vreme, Albin, Bokila. Le trebuia mult timp să intre în formă și să fie omogeni. Au fost jucători care nu doar că nu au ajutat echipa, ci au creat și gaură în buget.

Negoiță va vinde tot. E hotărât să lase clubul. Face ce vor suporterii, pleacă. Probabil s-a speriat și de suporterii care au rupt gardul la meciul cu Viitorul și au vrut să-i ceară socoteală", a spus Munteanu la Pro X.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Noiembrie 2017, 23:24

Nici acum nu pot sa inteleg ce a fost in capul lor cand au vandut acei jucatori si au adus altii si slabi si pe bani multi. Ce interese ar fi la mijloc ca sa vrei sa distrugi o echipa ca Dinamo,ca daca nu au fost interese inseamna ca ori sunt prosti ori nu se pricep la fotbal si la fotbalisti ceea ce e foarte grav si periculos,mai ales ca au preluat nationala.

calinescu_
calinescu_  •  17 Noiembrie 2017, 18:39

IN SFARSIT O DIAGNOZA EXACTA ....!!!!! BRAVO CRISTI , PUTINI CARE AU CURAJUL SA SPUNA ADEVARUL PE FATZA ...!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează