FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Toţi cei 8 grei din "Dosarul transferurilor", achitaţi! » Tribunalul: "Sînt curaţi!". Procuratura: "Facem recurs!"

Pădureanu, Copos și Borcea fac parte din grupul celor 8 oameni de fotbal acuzați în
Pădureanu, Copos și Borcea fac parte din grupul celor 8 oameni de fotbal acuzați în "Dosarul Transferurilor"

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 15:07

UPDATE 14:35 Cheltuielile de judecată pentru toate termenele din "Dosarul Transferurilor" vor fi plătite de statul român.

VEZI AICI REACŢIILE CELOR 8 ACHITAŢI ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE 14:25 Sursele GSP anunţă că Procuratura va face recurs în " Dosarul Transferurilor". A fost ridicat sechestrul pe bunurile acuzaţilor.

UPDATE Toţi inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" au fost achitaţi! Jean Pădureanu, George Copos, Cristi Borcea, fraţii Becali, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Mihai Stoica sînt cei opt acuzaţi în acest dosar! Sentinţele au fost citite de grefier, pentru că judecătoarea nu s-a aflat în sală.

UPDATE 14:00 S-a dat verdictul în ”Dosarul Transferurilor”, o anchetă pornită de la o investigaţie a Gazetei Sporturilor. Citeşte AICI un istoric al dosarului

 

UPDATE Verdictul în " Cazul Valiza" a fost amînat din nou. Sentinţa va fi dată pe data de 17 aprilie. Decizia nu va fi definitivă, mai poate fi atacată la Completul de 5 din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 

470293-caseta-inculpati-dosarul-transferurilor.jpg

Prejudiciu imputat: 13,1 milioane de euro din 12 transferuri
La "Transferuri", aflat pe rol la Tribunalul Bucureşti, celor 8 inculpaţi li se impută un prejudiciu total adus cluburilor, FRF şi statului român de 13,1 milioane de euro din 12 transferuri efectuate în perioada 1999-2005.

Iar pentru "Valiza", procurorii DNA au instituit, în mai 2008, sechestru asigurător şi au indisponibilizat suma de 1,7 milioane euro aparţinînd lui George Becali, în scopul confiscării. Banii ar fi fost destinaţi premierii echipei "U" Cluj, pentru a nu pierde meciul cu CFR Cluj (0-1 pe teren), din ultima etapă a sezonului respectiv. Dacă CFR nu cîştiga meciul, Steaua ar fi devenit campioană. Dosarul se află la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

470294-condamnari-dosar-valiza.jpg470292-caseta-cifre-procese.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (315)
sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  03 Aprilie 2012, 23:52
Postat de imperator pe 03 Aprilie 2012, 23:32

Asa ? Da tu ce faci bä pe aici toatä ziua , nu te-am väzut odatä facand pauzä , tu nu ai nevoie de pauzä ?

Pai șoldovenieneienieneiene eu nu afrim ce afirmi tu ca nu ma intereseaza Romania . Asta e diferenta intre zona magheru si zona bacău . De fapt eu sunt convins că Bacăul in realitate nici nu exista . Probabil e o localitate unde sunt lacuri, diguri , dealuri, plante , legume , campie, lanuri cu porumb , etc.. Nu stiu ce sa zic .

paul.nic
paul.nic  •  03 Aprilie 2012, 23:48

Roman i, de ori unde ati fi nu va certati , jigodiile astea se ingrasa din fotbal iar noua ne servesc mizeria din fotbal care ne amareste sufletul etapa de etapa .De undeva trebuie sa se inceapa curatenia , altfel ajungem pe locul 60 - 70 sine vom bucura sa facem meci egal cu Malta, Andora Feroe etc.

imperator
imperator  •  03 Aprilie 2012, 23:32
Postat de sundance_nr_one pe 03 Aprilie 2012, 23:05

Da știu bă posmag de aia toata ziua esti pe ziarul romanesc . De aia vi se spune șoldoveni .

Asa ? Da tu ce faci bä pe aici toatä ziua , nu te-am väzut odatä facand pauzä , tu nu ai nevoie de pauzä ?

Vezi toate comentariile (315)
Comentează