FOTBAL  »  Superliga  »  MANIFEST

Toți steliștii chemați la miting: "Să fie Bucureștiul roș-albastru! Luați-vă înapoi ce vă e vouă mai drag pe lume, echipa noastră!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 14:20

Fostul lider al galeriei steliste, Jean Pavel, îi cheamă pe fanii din toată țara la un miting de amploare ce va avea loc pe 24 octombrie, ora 14:00, la Stadionul Steaua.

"Luați-vă inapoi ce va este voua cel mai drag pe lume, Steaua Bucuresti, echipa sufletelor voastre, echipa noastra, a suporterilor adevarati. Misiunea va fi grea, il contestam pe creditor, dar atentionam si Armata", îndeamnă Pavel într-un mesaj-manifest postat azi pe o rețea de socializare.

"Noi suporterii suntem dispusi sa preluam echipa de fotbal in asociere cu Armata si cu oameni potenti financiar…Nu duceti grija noastra, oameni corecti vor veni alaturi de noi!", mai spune Pavel. 


Iată mesajul integral:

"APEL
Sunt Jan Pavel si am decis sa ma implic! Sa ma implic in salvarea spiritului stelist impins azi spre disparitia sa.

Stiti toti ce a insemnat Armata Ultra, prima galerie ultras din Romania, creata de mine la inceputul anilor ’90, am fost primii dar si cei mai tari din tara timp de aproape doua decenii, eram temuti dar si respectati, vocali, spectaculosi, dar si rai, nu cunosteam notiunea de “pas inapoi”!

Dadeam tonul si canta toata Ghencea, eram la Nord, la Sud in T1 in T2! In deplasari amuteau gazdele cand incepeam noi sa cantam, eram unici, “Forza Steaua, vinci per noi “ suna ca un tunet, meciul era jumatate castigat. Performantele veneau de la sine, 6 titluri consecutive in anii ’90 cu participari onorabile in cupele europene, dintre care 3 calificari in grupele UCL.

Ce a ramas azi din toate astea? Nimic, stadion gol, doar rudele jucatorilor si acolitii creditorului-profitor (C-P). E bine ca acum n-au pe cine sa mai bata oamenii lui! Sub stapanirea Razboinicului Intunericului s-au facut “mari performate”, cu care C-P se lauda permanent…In UCL n-au facut decat 10 puncte din 72 posibile, in 4 editii!!! CFR Cluj a facut 10 puncte din 18 puse in joc intr-o singura editie! Mai punem la socoteala ca in doua editii echipa creditorului a luat doar cate un punct?!?! Astea-s faptele!

Chiar si dupa aceste rusinoase contraperformante cu care suporterul stelist nu trebuie sa fie obisnuit, C-P a intrat in posesia unor sume importante de bani, e pe plus acum, de fapt tot timpul a fost pe plus! Banii au mers la el si nu la echipa, investitii minime, jucatori liberi de contract si astfel a urmat caderea de azi, cand si cei mai infocati fcsb-isti l-au parasit. L-au parasit si pentru ca nu se mai recunosc deloc in denumirea si simbolurile actualei Fcsb. C-P dupa ce a pierdut de drept procesul cu CSA a distrus tot, prin minciunile si interventiile sale caraghioase, a indepartat definitiv lumea de stadion si asta nu-i decat inceputul…

De aceea fac apel ca in ultimul ceas sa va treziti, sa va luati inapoi ce va este voua cel mai drag pe lume, Steaua Bucuresti, echipa sufletelor voastre, echipa noastra, a suporterilor adevarati. Misiunea va fi grea, il contestam pe creditor, dar atentionam si Armata, ea are stadionul si baza sportiva de antrenament, dar trebuie sa aiba echipa de fotbal, ea trebuie sa aiba Centru de copii si juniori, intotdeauna fotbalul a tinut si celelalte sectii ale clubului sportiv, a venit randul ca si CSA sa se implice pentru revitalizarea fotbalului.
Noi suporterii suntem dispusi sa preluam echipa de fotbal in asociere cu Armata si cu oameni potenti financiar…Nu duceti grija noastra, oameni corecti vor veni alaturi de noi!

E foarte important sa aveti incredere ca vom reusi, vrem sa va convingem de acest lucru si in acest scop vom organiza un miting de sustinere a revenirii fotbalului la Steaua Bucuresti si in inimile stelistilor adevarati. Repet, il vom contesta pe creditor, dar vom atentiona si Armata, fara provocari, fara violenta, totul in litera si spiritual legii.

Mitingul va fi sambata 24 octombrie ora 14 la Stadionul Steaua, avem exact o luna sa pregatim cum trebuie aceasta actiune. Ne dorim o participare masiva, Bucurestiul vrem sa devina in acea zi ros-albastru, vrem sa vina stelisti din toata tara. Daca avem intelegere de la CSA am dori sa intram pe stadion si sa creăm o atmosfera cum numai noi puteam s-o facem in zilele de glorie ale Armatei Ultra. Fiecare trebuie sa vina cu insemnele Stelei, tot ce tine de imagistica, tricouri in culorile noastre dragi, steaguri mari, fulare, esarfe, dar si cu recuzita specifica marilor meciuri: banere, confetti, fumigene.

Ghencea trebuie sa redevina in acea zi ce a fost de alte sute de ori inainte, Catedrala religiei noastre, religie care se numeste Steaua Bucuresti.

Fac APEL ca pe 24 octombrie sa raspunda PREZENT cati mai multi stelisti adevarati, de voi depinde soarta echipei, de calitatea voastra si de numarul vostru.

Daca va fi un fiasco inseamna ca asta doriti, disparitia Stelei si veti ramane multi ani de acum inainte cu mediocritatea, minciunile si abuzurile C-P-ului.

Daca actiunea noastra va fi o reusita sau nu, depinde numai de voi, nu vrem ca dusmanii sa rada de noi, haideti sa facem ceva frumos si benefic, haideti sa salvam Steaua, sa readucem normalitatea si sa cantam cu totii ca un tunet “Forza Steaua, vinci per noi!” si “Cine sare, Armata Ultra, hei, hei!”

JAN PAVEL"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (169)
xray
xray  •  14 Octombrie 2015, 12:07

GSP abia acum a descoperit "apa caldă". Este un apel lansat de Pavel acum o lună, pe 24 septembrie. La acest nu au aderat oficial, printr-un comunicat, nici Peluza Sud, nici Peluza Nord. Nici măcar nu l-au preluat pe paginele lor oficiale: facebook PeluzaNordSteauaOficial, respectiv site-ul sudsteaua.

966859693355784
Flyguy RK  •  25 Septembrie 2015, 15:58
Postat de andrey0 pe 25 Septembrie 2015, 11:41

Bai ***, cati dintre voi chiar stiti cine a fost si ce a insemnat Pavel pentru suflarea stelista ? Abia ati facut ochi si aruncati cu pietre ! Habar n-aveti cate riscuri si-a asumat acest baiat, atunci cand curgeau puhoaie catre stadioane .... Ce, sunteti de partea *** ? Ce a facut asta ? Si-a asigurat indiscutabil si el si 'alde Mache, Lutu, Vali ... castiguri financiare de pe urma patonatului sau ! Si-a facut imagine pe spinarea numelui Steaua ! A batjocorit atatia fosti jucatori stelisti si a patat emblema Stelei, nepasandu-i si ignorand ceea ce reusise aceasta echipa de-a lungul atator decenii !! L-a interesat sa ia campionatul numai pentru a beneficia de pleasca din Liga Campionilor .... Sa-i fie lui bine, asa cum a facut si cu afacerile lui cu terenurile.. Un infect care insa nu pleaca asa usor de la miere .. Ca si-a bagat malacii printre suporteri, sa-i ciomageasca , stiati ? Razboinicului - infractor nu-i erau pe placul urechiuselor, contestarile si huiduielile .... In concluzie: veniti macar din curiozitate pe 24.10. la stadion sa vedeti ce inseamna o adevarata galerie si ganditi-va ce forta ar avea aceasta pe stadion si cam ce influenta ar fi pentru jucatorii sustinuti din mii de inimi si ce ar insemna pentru adversari !

EU stiu cine este Jean Pavel, eram si eu activ in acea perioada si mergeam impreuna in deplasari si am tot respectul pentru el din acea perioada, dar acum nu sunt de acord cu el, asa zisele galerii (si in primul rand conducatorii lor) nu mai sustin echipa din cauza ca Becali nu le mai da bani, pentru coregrafii, deplasari si astfel nu mai au ce sa bage in buzunar sefii galeriilor, din pacate prostimea nu primea nimic, poate un stegulet, sansa sa atinga un steag imens care nu era al lui, multi bani nejustificati, pe care Becali a acceptat sa ii dea, numai ca suporterii sa fie aproape de echipa.... dar ei ce au facut, au facut scandal, au incalcat regulamentele federatiei si ale UEFA si au jucat fara spectatori, a inceput sa le dea bani mai putini (pentru ce sa le dea, daca ei erau suspendati?) asa au inceput sa il injure pe Becali, pai pana la urma, pentru ce mortii tai sa iti dea bani, ca pe banii lui sa il injurati, astfel, nu le-a mai dat nici un ban si de aici, "marea revolta", niste ***, care nu le mai pasa de culori si de echipa.... acum ca *** de la armata, alte lipitori care il sugeau de bani pe Becali, s-au gasit sa ii bage *** in coaste lui Becali cu sigla si denumirea, pentru ca nu a mai vrut sa bage bani in stadion si in buzunarele libidinosilor de generali, au gasit motiv bun pentru revolta lor. Rusinos.... luati exemplu de la galeria Rapidului, care este mereu langa echipa lor, indiferent de patron sau liga in care joaca... aia suporteri, nu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin72seb
sorin72seb  •  25 Septembrie 2015, 14:09

*** galeria sud,nord.est vest.......ce dracu nu intelegeti ca doar suporterii nu pot tine o echipa care vrea sa joace in cupele europene..de unde aveti voi galeriile bani sa tineti pe STEAUA???????poate daca vindeti droguri.......vestita galerie care nu ati adus decat suspendari in campionat si in europa,doar voi sunteti suporteri adevarati nu??????*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (169)
Comentează