FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toto Tamuz vrea să plece de la Petrolul, dar spune pas Stelei: ”Nu e o variantă pentru mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 18:30

Toto Tamuz, atacantul Petrolului, a vorbit despre ofertele pe care le are de a pleca de la Ploieşti, dar şi despre interesul Stelei.
Golgeterul "lupilor" este dorit de Konyaspor, formaţie care l-a transferat deja pe Mario Felgueiras de la CFR Cluj. “Aş fi acceptat să merg în Turcia dacă mi s-ar fi îndeplinit condiţiile financiare pe care le doream. Dar înainte de toate ar fi trebuit să accepte cei de la Petrolul oferta, ceea ce nu s-a întîmplat. Pot spune că nici din punctul meu de vedere nu au fost îndepliniţi termenii financiari pe care mi i-aş fi dorit. Deci, pot spune că în acest moment a picat varianta Konyaspor", a spus Toto Tamuz, conform Fanatik.

Atacantul nu este însă tentat să accepte o eventuală ofertă din partea campioanei României, echipă care l-a dorit şi înainte de transferul său la Petrolul: ” Steaua nu este o variantă pe care am luat-o în calcul. Dacă plec, o voi face în alt campionat”.

...despre ofertele din China: "Oficialii de la Petrolul au fost de acord să mă vîndă pentru acea sumă, iar salariul care mi se oferise mie a fost unul foarte bun. Doar că le-am transmis că nu vreau să merg să joc în China la vîrsta mea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
miki23
miki23  •  03 Februarie 2015, 19:53

IL VREI LA FC SALTEAUA:))))))))

ainraymon
ainraymon  •  03 Februarie 2015, 00:07

Cinstit fiind "Nici tu nu esti de Steaua..." Du-te la nivelul tau si lasa-ne!!!!

kos_tyn
kos_tyn  •  02 Februarie 2015, 21:02

din sursa sigura! steaua ii vinde pe rusescu si tucudean si il aduce pe tamuz

Vezi toate comentariile (4)
Comentează