FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Totul depinde de calificarea în cupele europene! Becali a anunțat astăzi planul pentru viitorul Stelei: "Sunt două variante"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 11:12

Gigi Becali a afirmat că în cazul unei noi necalificări în grupele cupelor europene se va retrage de la Steaua.

"Eu nu știu ce fac anul viitor, depinde numai de calificarea în grupe. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, atunci eu le-am spus că vreau să fac o academie de fotbal ca a lui Gică Hagi și aleg ce e mai important din România și să investesc să ne calificăm în fiecare an în Liga Camponilor. (Citește aici ce program draconic ar impune dacă își face academie)

Dacă nu ne calificăm, eu ma retrag, las să facă Boroi. Dacă am intrat în faliment, înseamnă că eu n-am știut să fac fotbal", a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

Gigi Becali acuză și că a fost sfătuit prost în ceea ce privește transferurile și a oferit exemplul lui Tade.

"La transferul lui Tade, după primul meci toată lumea spunea ce jucător am luat, apoi când n-a mai jucat au început să întrebe de ce l-am transferat pe ăsta. Eu de unde să știu, am văzut un meci, am văzut că a dat zece goluri, m-am luat și eu după ăștia."

Pregătește și o investiție majoră extrasportivă

Pe lângă academia de fotbal, Gigi Becali a spus că plănuiește să contruiască un spital, iar pentru acest proiect se consultă cu un medic român plecat în Germania.

De cinci luni de zile se lucrează în colabrare cu un doctor din Germania, ca să fac un spital. Dacă vrei să iei cu japca, nu iei. Ce mi-a dat mie Hristos, tu nu poți să iei cu japca! Se face ceva ce nu a existat și nu mai există în întreaga lume."

Nu va oferi bani Armatei

Patronul roș-albaștrilor anunță că nu va da niciun ban pentru a recupera însemnele echipei.

"Ce s-a întâmplat la Steaua în ăștia 11 ani a fost o minune. După ce fac ceva imposibil, vine și Armata. Se mira și judecătoarea: «Tu vii după 13 ani? Acum 13 ani ce ai făcut, ai dormit?»

Nu spun nume, dar ei merg pe ideea că Becali are mulți bani, hai să luăm de la el. Trebuie să luăm bani de la Becali, că e brandul nostru. Cred ei că mă pot forța pe mine să dau. Nu le dau nici cinci bani, că nu merită să le dau", a adăugat Becali.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (94)
krnevic
krnevic  •  29 Aprilie 2016, 23:43
Postat de shab pe 29 Aprilie 2016, 14:22

Iarasi visezi la retrogradari, procese, prostii? Pana una alta sunt sanse mari de tot ca rapizii sa nu prinda loc de promovare. De faliment, ce sa mai vorbim? E aproape inevitabil. Va cam paste liga a 5-a.

***, tu nu intelegi ca si daca vom fi in liga 300 noi tot vom fi langa echipa. Rapid e o stare de spirit, nu ai cum sa intelegi in calitate de fcsbist, treaba asta o inteleg doar suporterii adevarati care au echipa de traditie si galerie frumoasa. Pai daca ati fi trecut macar 10 la suta prin ce au trecut cluburi ca Rapid,Dinamo,Petrolul ( mai nou), Timisoara,Arad in ultimii ani pai cred ca fcsb era desfintata din secunda 1 ca voi spectatorilor nu cotizati la echipa sa o ajutati sa supravietuiasca. Ganditi-va putin ce sar fi intamplat daca ati fi trecut prin ce trece Rapiduletu sfant acum ?? Doamne, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryuss87.
maryuss87.  •  29 Aprilie 2016, 23:28
Postat de whiteredarad pe 29 Aprilie 2016, 12:47

@ adevarulvindeca si @dincolodenori - dragilor cu nume idilice, desigur, aveti dreptate, Becali nu e un inger, ba chiar este un sfertodoct ( ca sa-i spun semidoct, e cam mult), un tip instabil in reactii si manifestari . Dar Becalli a tinut Steaua, a adus la Bucuresti Realul, Chelsea, Ajax. Atunci ati tacut, va placea, era bun . A investit in Stadionul Ghencea, ca nu credea ca va fi scos de acolo. Prost, incult sau cum ziceti voi ca este a mentinut brandul Steaua ( nu baschetul, nu handbalul, nu rugby-ul sau hockey-ul au facut asta, acestea fiind semi privatizate au prdus antrenori, sportivi, conducatori cu grade platite de la stat, nu pentru fapte de arme, ci pentru sport). Daca Becali va lasa Steaua, multa vreme de acest brand, la fotbal, cel putin, nu se va mai auzi. Am trait asta cu UTA, la Arad, a trait-o Sibiul, Bistrita, Bacaul, etc . Voi , la Bucuresti nu aveti cum sa asociati Armata cu ceva privat. Asa ca cei din MAN, cei din conducerea clubului militar Steaua ( care ar trebui desfiintat,-parerea mea- ca traieste din bani pentru aparare, trimisi la sport) ar trebui sa va ganditi de doua ori cind il injurati pe Becati.Am si eu o intrebare : de ce Armata, Politia sa mai detina in 2016 stadioane, sali de sport, baze de pregatire ? Menirea lor , ca structuri de aparare, in 2016 este alta. Ce este acum este anacronic.

Ai zis-o bine, separarea de aceste institutii ar trebui sa se faca si la noi in Tara. Adica nu e posibil ca niste echipe simbol, echipe cu nume ca Steaua,Dinamo,Rapid sa mai apartina in 2016 de niste institutii. Noi apartinem de armata, dinamovistii de Politie, iar rapidistii de transporturi. Ar trebui ca la Guvern sa se discute treaba asta, institutiile astea ale statului trebuie separate de sport. Cel putin in fotbal neaparat.

maryuss87.
maryuss87.  •  29 Aprilie 2016, 23:22

Daca nu vom juca in UCL, asta e, sunt bune si grupele Europa. Pai ce, dupa 3 ani de campionate mai are cineva tupeu sa zica ceva. Asta e, mai lasam si pe altii sa se bucure. Din pacate pentru o anumita echipa ( nu dau numele ca le-am promis ca nu-i mai fac animalutu ala cu coarne) nu au mai vazut titlu de 9 ani. Iar la anu se implinesc 10 ani. Tot inainte fratilor =)))))))))))))) sa va bucurati cand pierde Steaua campionatu in loc sa va bucurati de propriile voastre succese. La fel fac si *** aia din Giulesti dar macar aia nu au bani nici sa se incalte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează