FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Totul pentru victorie! Rednic și-a stabilit tactica pentru meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 11:11

După meciul din Cupă, 0-0, Dinamo și Steaua se vor duela duminică, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a analizat meciul cu Steaua și spune că formația alb-roșie va juca mult mai ofensiv decât a făcut-o în Cupă, 0-0.

"Este primul meci și este foarte important cum începem. Deja ne cunoaștem. Aici nu mai putem să facem calcule. Sunt puncte importante și trebuie să jucăm altfel. Suntem la două puncte în fața Stelei și o victorie ar însemna foarte mult.  Vrem victorie pentru că egalul nu contează.

În Cupă s-a văzut că noi am fost mai obosiți. Am avut o zi în minus de recuperare, veneam după un meci greu la Astra și Steaua a avut mulți jucători care au fost folosiți mai puțin.

E clar că vom risca. Vor intra alți jucători.  Atacăm, atacăm și câștigăm! Jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Eu am experiență cu sistemul de play-off și știu ce înseamnă o victorie. Joi a fost un meci de Cupă și nu am riscat mult.

Un gol primit acasă înseamnă mult. Mi-aș fi dorit să fim mai prezenți în atac. Am probleme în partea dreaptă, pentru că nu joacă Hanca. Va juca acolo Marc sau Corbu.

În Cupă, la Steaua au fost multe schimbări. Știu ce înseamnă un meci cu Steaua și îl pregătim cu mare atenție", a spus Rednic la conferința de presă.

Echipe probabile:

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  05 Martie 2016, 14:28

As vrea sa stiu cand are de gand Reghe sa joace cu Kharja in loc de Pintilii si Timo in locul lui Chipciu. Enache unde e? Cam asta ar fi prima echipa, de ce jucam iarasi cu rezervele?

gandhi
gandhi  •  05 Martie 2016, 14:03
Postat de geogeo pe 05 Martie 2016, 12:05

Schimba Rednic tactica, nu se mai apara pe doua linii ci pe trei. Va ataca necontenit din minutul 1 pana in minutul 2 si din 89 pana in 90. Si baga si autocarul in careu. La Steaua trebuie sa joace Tade sa aibe sanse sa mute autocarul...

nu exsita steaua exista fcsb. nu mai mancati ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gandhi
gandhi  •  05 Martie 2016, 13:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asa e, Rednic a fost antrenorul lui Dinamo in ultimele 14 meciuri cu fcsb. Apropo, nu e ilegal sa scrie "Rednic si-a stabilit tactica pentru meciul su steaua" avand in vedere ca numele e fcsb/fcsp?!?! la fel de bine poate sa inlocuiasca cu numele oricarei echipe din lume....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează