FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Tradiția continuă » Blestemul lui Șumudică lovește din nou la Astra - FCSB

Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 16:44

Astra Giurgiu a publicat preţurile biletelor pentru meciul cu FCSB de duminică, iar cel mai ieftin tichet, la peluză, este de 50 de lei.  

Un bilet la tribuna I poate ajunge şi la 100 de lei în anumite sectoare, anunţă pagina oficială de facebook a giurgiuvenilor.

Prețurile imense ale biletelor în meciurile cu FCSB au devenit tradiție la Giurgiu, o adevărată moștenire lăsată de Marius Șumudică, fostul antrenor al Astrei. 

Scopul este unul evident, acela ca tribunele stadionului "Marin Anastasovici" să nu fie populate de steliști, așa cum se întâmplă la majoritatea partidelor pe care FCSB le dispută în provincie. 

Tradiția a pornit în sezonul în care Astra a luat titlu, 2015-2016, din acel moment prețurile rămânând extrem de crescute la meciurile cu FCSB. 

Preţurile biletelor pentru meciul cu FCSB:

  • Peluză – 50 lei
  • Tribuna II – 70 lei
  • Tribuna I – 70 lei (sectoarele 1 – 4, 9 – 12)
  • Tribuna I – 100 lei (sectoarele 5 – 8 )

Anunţul menţionează şi că suporterii care îşi vor procura bilete pentru meciul cu FCSB vor putea folosi tichetele şi la meciul din Cupa României, contra Chindiei Târgovişte, de pe data de 30 noiembrie.

Partida dintre Astra şi FCSB se va juca duminică la Giurgiu, de la ora 20:45 şi va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
catalynn
catalynn  •  20 Noiembrie 2017, 19:52
Postat de hector13 pe 20 Noiembrie 2017, 18:53

Ok. Eu oricum vreau ca CSA Steaua să promoveze. Doar nu ţin cu Rapid, Carmen sau Dinamo.....La anul, când echipa va fi în liga a 3-a aşteptăm să o afilieze şi apoi vedem cine are dreptate.

Corect! Cu asta trebuia sa incepi :-) De altfel nu esti singurul care asteapta transata aceasta problema, de asta e si asa disperat ciobanul pt ca stie ca in acel moment isi va pierde minimum 3 sferturi dintre simpatizanti, doar ca e cam aiurea sa astepti la 2 capete, un suporter e suporter mai ales la greu, iar Steaua tranverseaza acum fara discutie cea mai grea perioada a sa!

hector13
hector13  •  20 Noiembrie 2017, 19:07
Postat de lapusneanul pe 20 Noiembrie 2017, 18:54

iti pun o intrebare....tu crezi ca becali daca era sigur :) ca e la el TOT palmaresul, la cat e de guraliv si laudaros, nu iesea pe sticla sa arate lumii ca el are dreptate ? :) deocamdata e la adapostul frf-ului care a dus in eroare Uefa cum ca fcsb e steaua, sa vezi ce iures iese cand o afla aia...parca vad ca ne suspenda vreo 5 ani..:)

Nu mă interesează de Becali. Aşa cum e el - fost puşcăriaş, arogant, maliţios, cu gura mare şi multe alte defecte.... e un om de afaceri care a băgat bani şi a reinvestit sume de bani mari la echipă şi a obţinut performanţe. Eu vreau să văd rezolvat cât mai repede printr-un act oficial această problemă cu palmaresul. Până atunci, eu cel puţin, nu pot decât să îmi pun încrederea în ceea ce zic Liga şi Uefa pentru că nu am ceva mai bun de care să mă leg.

randoom.__
randoom.__  •  20 Noiembrie 2017, 19:05
Postat de lapusneanul pe 20 Noiembrie 2017, 18:54

iti pun o intrebare....tu crezi ca becali daca era sigur :) ca e la el TOT palmaresul, la cat e de guraliv si laudaros, nu iesea pe sticla sa arate lumii ca el are dreptate ? :) deocamdata e la adapostul frf-ului care a dus in eroare Uefa cum ca fcsb e steaua, sa vezi ce iures iese cand o afla aia...parca vad ca ne suspenda vreo 5 ani..:)

fals. spre exemplu cei de la csu l-au dat in judecata pe mititelu pentru palmares si au pierdut rusinos. becali de bine de rau a iesit cu actele in care arata ca Steaua joaca in europa. talpan a vrut sa dea in judecata Steaua pentru palmares,dar cand si-a dat seama ca nu are nicio sansa a renuntat. oricum,ce se intampla in statul asta mafiot in privinta csa si mapn este de neinteles. nici nu stii ce vor astia. ca bani nu au cum sa vrea,pentru ca oricum nu primesc. deja se fac imediat 3 ani de cand este taraboiul asta complet inutil. nici ziaristii gen tolontan nu au curajul sa se bage sa investigheze. dar 100% *** oprea este in spatele acestei manevre,ala este *** 100% si a ajuns si la mapn s afie ministru,asta este grav.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează