FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

TRANȘANT! MM îi trimite un mesaj clar lui Becali: "Altfel, eu nu pot lucra la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:54

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre viitorul echipei și a spus că NU vrea să lucreze cu Marius Șumudică, dacă acesta va fi noul antrenor al steliștilor, așa cum vrea Becali.

"O luăm de la capăt. Dacă Reghe își va rezilia contractul cu Steaua, vom avea un alt staff. Indiferent de ce se va întâmpla, Marian Lupu, Ovidiu Kurti și Horea Codorean vor continua.

Reghe mai are un an de contract, dar poate să plece, așa cum a spus și Gigi Becali.

Eu nu aș putea lucra cu Șumudică la Steaua. Este un anti-stelist convins. A avut multe ieșiri contra Stelei. Problemele mele cu el sunt de domeniul trecutului, dar nu mă văd colaborând cu el la Steaua!", a zis MM la TV Sport.ro.

Considerăm că suntem campioni. Suntem o echipă mult prea bună față de celelalte ca să nu fie așa  Mihai Stoica 

Citește și:EXCLUSIV Scandal imens pe Arena Națională! MM Stoica a intrat peste arbitri și i-a înjurat! Motivul rușinos pentru care a fost eliminat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Mai 2017, 16:35

Ce lucrezi mm,sau ce-ai lucrat tu vreodată în viața ta?A,ai scris o carte în temniță,am uitat,adică ai scris pe o carte!

marius.bxl
marius.bxl  •  14 Mai 2017, 11:49

Jiji dă-l afara pe curviştina .nu uita ca te-a intepat la bani

711328942333656
Bortan Serban  •  14 Mai 2017, 11:10

Tu nu esti stelist ! Esti un slugarnic care pentru bani ai face orice.Mai ai si un caracter de golan si puscarias.Daca te trimite Becali la plimbare,dar nu cred pentru ca lui ii plac infractorii,ramai pe strada,ca nu te mai ia nimeni.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează