FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer cu CV la ACS Poli! Aduce un jucător care s-a duelat cu Ronaldo și Messi

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 15:48

ACS Poli a mai reușit un transfer din străinătate. Manu Torres (26 de ani), fundaș cu experiența Primerei Division la Malaga, se alătură timișorenilor. 

Contingentul de jucători iberici s-a mărit în Banat, coleg cu Javi Hernandez și Fernando Llorente la Burgos, Manuel Torres Caturla va sosi joi la echipa pregătită de Florin Marin, a anunțat Radio Timișoara.

Acesta acoperă posturile de fundaș central și stînga și vine de la o echipă din Liga a III-a spaniolă, FC Jumilla. De remarcat că în cea mai bună perioadă a carierei a fost între 2009 și 2011, cînd a evoluat pentru Malaga în elită.

ACS Poli va avea astfel patru spanioli în lot pentru lupta din play out. În această iarnă timișorenii l-au mai transferat pe Abel Suarez (Tenerife), dar i-a luat și pe olandezii Prince Rajcomar și Everon Pisas.

Astăzi bănățenii au ajuns și la un acord cu încă unul dintre jucătorii nedoriți de Florin Marin în lot. Fundașul stînga George Neagu transferîndu-se la Gaz Metan Mediaș după ce și-a reziliat de comun acord înțelegerea cu clubul de pe Bega.

Pînă la finele săptămânii managerul sportiv Daniel Stanciu speră să aducă un alt portar străin în locul lui Kirschstein.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close