FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer de Champions League » O echipă importantă a urmărit un stelist și e gata să-l cumpere

Harlem Gnohere / FOTO: Raed Krishan
Harlem Gnohere / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 17:10

Aflat la cel mai bun sezon din carieră, Harlem Gnohere, atacantul celor de la FCSB, a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Atacantul francez de 29 de ani, aflat la 14 goluri în Liga 1, a fost urmărit la meciul cu Astra, în care a marcat, de trimiși ai celor de la Ludogoreț, anunță Fanatik. Evoluțiile foarte bune ale "Bizonului" îi încântă pe bulgari, iar aceștia l-ar putea transfera în vară.

1.600.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt

Mai mult, de serviciile lui Gnohere se interesează turcii de la Akhisarspor, club de care aparține Ioan Hora. Akhisarspor, antrenată de Okan Buruk, este pe locul 12 în Turcia.

Ludogorets, echipă la care evoluează Cosmin Moți și Claudiu Keșeru, este cel mai important club din Bulgaria din ultimii ani, jucând în Champions League și Europa League. Bulgarii antrenați de Dimitar Dimitrov, au 6 titluri de campioni și sunt pe primul loc în Bulgaria.

Francezul este la FCSB din ianuarie 2017, iar de-a lungul carierei a mai jucat la La Tour, FC Bulle, UGS Geneve, RE Virton, Charleroi, Westerlor, Mouscron, Mons și Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
simonhalep
simonhalep  •  18 Aprilie 2018, 09:57

Fcsb e adevărata steaua. Ne e rușine cu echipa aia de liga a patra și mai ales cu suporterii ei de ***. Gnohere s-ar duce mai bine la juventus colentina decât la lugogoreț, unde joacă pe gogoșari, nu pe bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  17 Aprilie 2018, 23:02

in titlu apare un stelist in articol un fcsbist .....din cauza voastra crede randoom ca fcsb este steaua

1198766430181192
Abigail Laslas  •  17 Aprilie 2018, 22:43
Postat de catalynn2 pe 17 Aprilie 2018, 20:16

Nu exista asa ceva, esti fcsbist din prostie nu de nevoie. Orice stelist adevarat si cu principii il uraste pe cioban si sustine Steaua Bucuresti, clubul Armatei. Chiar si amicii de la Steaua Libera au fost acuzati de fcsbisti (si NUMAI de catre ei!) ca ar fi dinamovisti sau rapidisti, deci nu vii cu nimic nou.

pe burdihanele cu epoleti ii sustin numa prostovanii care le freaca bocancii

Vezi toate comentariile (24)
Comentează